Haberler

Kırıkkalespor Başarıya Kilitlendi

İkinci Lig B Kategorisi 4'üncü Grup'ta Sezonun Bitimine 3 Hafta Kala Takipçisi Yimpaş Yozgatspor'un 5 Puan Önünde Liderliğini Sürdüren Kırıkkalespor'un Başkanı Hakan Aykul, 600 Bin YTL'ye Kurdukları Ekiple Amatör Bir Ruhla Mücadele Verdiklerini Söyledi. Kurdukları Genç Kadroyla Sezon Başında Ligd...

İkinci Lig B kategorisi 4`üncü Grup`ta sezonun bitimine 3 hafta kala takipçisi Yimpaş Yozgatspor`un 5 puan önünde liderliğini sürdüren Kırıkkalespor`un Başkanı Hakan Aykul, 600 bin YTL`ye kurdukları ekiple amatör bir ruhla mücadele verdiklerini söyledi.

Kurdukları genç kadroyla sezon başında ligde tutunabilmek için mücadele vereceklerini açıkladıklarını hatırlatan Başkan Hakan Aykul, daha sonra hedef değiştirdiklerini vurgularken şöyle konuştu:

``Grubumuzda bulunan rakiplerimiz, transferde trilyonlara varan harcamalar yaparken, biz ise 600 bin YTL ile yola çıktık. Genç futbolcularımızın inanılmaz mücadeleleri bizi hedefe götürdü. Şu anda ligin bitimine 3 hafta kalmasına rağmen Yükselme Grubu`na çıkmayı büyük ölçüde garantilemiş bir ekibin başkanı olarak mutluyum. Kalan 3 maçta da takımımın başarılı olacağına, önce yükselme Grubu`na çıkacağını, aynı başarıyı Yükselme Grubu`nda da göstereceğine inanıyorum.``

Başkan Aykul, göreve getirdikleri Harun Aydoslu ile ilk kez sezon boyu teknik direktörle çalışma fırsatı bulacaklarını da sözlerine eklerken istikrarın önemli olduğunu söyledi.

Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title