Haberler

Kemal Danabaş'tan derbi sonrası G.Saray'a sert tepki: Bu, yıllardır yaptıkları riyakarlık

Güncelleme:

Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de yönetici Kemal Danabaş, derbide yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Stada alınan seyirci sayısını 3 bin olmadığını söyleyen Danabaş, Arda Turan'ın küfürlü tezahüratıyla ilgili olarak da "Bu, Galatasaray'ın yıllardır yaptığı riyakarlıktır. Küfür nedeniyle ceza verilmeli" dedi.

Fenerbahçeli yönetici Kemal Danabaş, Galatasaray maçı ile ilgili Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına açıklamalarda bulundu

Galatasaray hakkında sert sözler sarf eden Kemal Danabaş, "Pek çok defa gördüğümüz gibi Galatasaray gerçekleri saptırarak, algı ve şark kurnazlığı yapıyor. Bu yıllardır alışık olduğumuz Galatasaray riyakarlığıdır. Galatasaray, yıllardır kaosla besleniyor" ifadelerini kullandı.

"KÜFÜR EDİLMESİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Arda Turan'ın ceza alması gerektiğini ifade eden Kemal Danabaş, "Arda Turan denilen futbolcunun soyunma odasında ettiği küfürlere ceza verilmelidir. Bu konunun takipçisi olacağız" dedi.

"VAR ODASINDAKİ KARARLAR ŞAMPİYONLUĞU ETKİLİYOR"

Fenerbahçe'nin iptal edilen golünün yüzde 100 gol olduğunu ifade eden Kemal Danabaş, "İptal edilen golümüz yüzde yüz goldü. Eskiden yan hakemler sonuçlara etki ediyordu. Bugün VAR odasında verilen ve verilmeyen kararlar şampiyonluk yarışına etki etmektedir, şaşkınlıkla izliyorum" şeklinde konuştu.

"G.SARAYLI OYUNCULARIN HAREKETLERİNİ DE TESPİT ETTİK"

Kadıköy'de tribünden edilen küfürler hakkında da konuşan Kemal Danabaş, "Biz kim küfür ederse karşıyız, küfür edenlerle ilgili 6222 uygulanmaktadır, cezalar verilmektedir. Bu insanları saha içindeki davranışlarıyla küfre yönlendiren Galatasaraylı oyuncuların hareketlerini de tespit ettik" ifadelerini kullandı.

"Kimsenin alnında Fenerbahçeli yazmıyor" diyen Kemal Danabaş, "Fenerbahçeli sağlık çalışanlarının içeri alındığını biliyoruz. Ama kimsenin alnında Fenerbahçeli yazmıyor. 3.000 kişi alındığı söylenen 1907 tribünün kapasitesi 1.295 kişidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Arda Turan Beyaz TV Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

Gs:

20 yil boyunca hakem hatalarıyla yenilmediniz şimdi de ağlamayın..

17
9
yanıtYanıtla
drjohnfire:

20 yıldır tff ye mhk ye selçuk dereliye ve haluk ulusoya rağmen sizi yeniyorlardı

yanıt5
yanıt9
duran tekerlek:

ağlamayın

16
6
yanıtYanıtla
GS:

Fenev = Şike

16
5
yanıtYanıtla
ASLAN KRAL.:

DANANIN BAŞI KOPTU :)

15
3
yanıtYanıtla
Serhat:

6sarayın her zamanki halleri

6
12
yanıtYanıtla
Alper:

Koca yürekli Fener’li,Kadıköy’de Galatasaray’ı yenemedikleri yıl sayısını yazmış 6 ile. Daha dur, seneye 7Saray olacak ve sonra devamıda var.

yanıt0
yanıt0
fenev:

çirkefsiniz çamursunuz palabıyığın çoğaltıkları

10
7
yanıtYanıtla
Serhat:

Eski futbolcularınız şimdi kimin yanında nerede bi öğren şikeyide teşvikide şaibeyide kim yapıyor öğren

yanıt4
yanıt6
İNCİNMİŞ FENEVLİLER...:

İNCİNMİŞSİN DANABAŞII. . ARDANIN KÜFÜRÜ ORTAYA SÖYLENMİŞ SEN NİYE ÜZERİNE ALINDIN Kİ ŞİMDİ. .

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title