Haberler

Kayserispor-Galatasaray maçının sonuna damga vuran kare! Çağdaş Atan hüngür hüngür ağladı

Güncelleme:

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan'a Galatasaray maçı sonrası taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Sahadan beraberlikle ayrılan Atan için tribünler, "Kayseri seninle gurur duyuyor" tezahüratı yaptı. Bunun üzerine oldukça duygulanan Atan gözyaşlarını tutamadı.

Süper Lig'in 1. haftasında Kayserispor, deplasmanda Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. Ev sahibi ekibin hocası Çağdaş Atan ise mücadele sonrası taraftarın sevgi gösterisi karşısında gözyaşlarını tutamadı.

"KAYSERİ SENİNLE GURUR DUYUYOR"

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan, elindeki mevcut kadroyla dünya yıldızlarına sahip Galatasaray'dan 1 puan aldı. Karşılaşma boyunca Galatasaray ile kafa kafaya bir oyun ortaya koyan ev Kayseri'nin genç çalıştırıcısına maç sonunda tribünler sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarların, "Kayseri seninle gurur duyuyor" tezahüratları sonrası Çağdaş Atan gözyaşlarını tutamadı.

"PES ETMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Çağdaş Atan karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada ise, "Galatasaray gibi geç transfer yapmak ve bu yaşadığımız durum çok zor. Kayserispor taraftarları beni çok destekledi. Çok sağ olsunlar. Pes etmemeyi düşünüyorum. Savaşıyoruz. Kulüp batağın içinde gibi ama yönetimimiz, şehrin büyükleri bize ipi attılar. Bataklıktan çıkmaya çalışıyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Çağdaş Atan Kayserispor Kayseri Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Hamit Gündoğdu:

Evet ligin başladığı belli oluyor... Dün maçın sonuna 8 dakika ve ilave ek 2 dakika cinconu kurtarmaya yetmedi... Hakem cincona çok haksızlık yaptı!?... Hani söz vermiştik cincon galip gelene kadar maç uzayacakti;!?)))))

54
125
yanıtYanıtla
mahmut:

Kayserispor un penltı istediği pozsiyon GS için olsaydı şu an ortalık GS nin penaltısıo verilmedi diye yıkılıyordu

yanıt20
yanıt6
Fatih DOĞAN:

Kayseriliyim ama her maçı böyle oynamıyorlar. Sadece Galatasaray a gelince azıyorlar. (ŞAMPİYON GALATASARAY)

131
11
yanıtYanıtla
mahmut:

Hakemlik bi durumda yok ki Gs liler hakem hakem diye ağlasa....

21
66
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title