Haberler

Katar'da Dünya Kupası maçına Haçlı Seferi'ne gider gibi giyinen taraftarlara tarihi ceza

Güncelleme:

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na her geçen gün yeni bir olay damgasını vuruyor. İngiltere'nin İran'a karşı 6-2 galip geldiği maça girmek isteyen bir grup İngiliz taraftarı, Haçlı Seferi'ne katılan askerler gibi giyindikleri için stada alınmadı. Bunun üzerine harekete geçen FIFA, 2 kişinin tüm Dünya Kupası maçlarında stada girişini yasakladı.

Katar'daki Dünya Kupası'nı izleyeme Haçlı Seferi'ne katılan askerler gibi giyinen Britanyalı taraftarlar stada alınmadı. Yaşananların ardından FIFA harekete geçti.

STADA GİRİŞLERİ YASAKLANDI

Katar'daki Dünya Kupası'nı izleyeme Haçlı askeri gibi giyinerek giden Britanyalı taraftarlar stada alınmadı. FIFA konu üzerine harekete geçerken, 2 taraftarın tüm Dünya Kupası maçlarında stada girişi yasaklandı

Katar'da Dünya Kupası maçına Haçlı Seferi'ne gider gibi giyinen taraftarlara tarihi ceza

KATAR'DAN SERT KURALLAR

Katar'ı kurallarından vazgeçiremeyen bazı ülkelerin taraftarları çeşitli eylemlere imza attı. Kimileri LGBT temsili tişörtlerle stada girmeye çalışırken kimileri de maçlarda alkol almak istedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Katar LGBT Haberler

500

Yorumlar (4)

Ahmet Deniz:

Helal lan sana Katar??

137
32
yanıtYanıtla
nizamettin izamettin:

birisi şu salaklara arap ülkesinde olduklarını söylesin::))

146
23
yanıtYanıtla
Ayt Sali:

beyaz badi insanin proveke baska isi olmaz saten

35
8
yanıtYanıtla
Bora Kılıç:

Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu göstiryo

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title