Haberler

Türkiye Kupası Maçında Kasımpaşalı Futbolcu Koita'nın Yüzüne Su Şişesi Geldi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası maçında Kasımpaşalı futbolcu Fode Koita'nın yüzüne su şişesi isabet etti. Hakem maçı tatil etti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Spor Toto Süper Ligin flaş ekibi Kasımpaşa, 3. Lig takımlarından Batman Petrolspor'a konuk oldu.

KOITA'NIN YÜZÜNE SU ŞİŞESİ GELDİ

Maçın son anlarında yaşanan çirkin olay, karşılaşmanın önüne geçti. Maçın uzatma dakikalarında Batman tribünlerinden Kasımpaşalı Koita'nın yüzüne su şişesi atıldı.

Kasımpaşalı Futbolcu Koita'nın Yüzüne, Türkiye Kupası Maçında Su Şişesi Geldi

HAKEM MAÇI TATİL ETTİ

Fransız futbolcu, uzun süre yerden kalkamadı. Sahaya ambulans girdi. Bir süre sonra Koita ayağa kalktı. Hakem Özgür Yankaya ve yardımcıları da oyun alanını terk etti. Kasımpaşalı futbolcular da koridora girdi. Koita ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hakem Özgür Yankaya maçı tatil etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Fode Koita Spor Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (31)

Frankfurt:

Bizm köyde taşlı sopalı kavğada üç kaborgası kırılan kişiler ertesi gün işe gitmeyen kişler üç sıfır hükmen mağlup sayılırdı dahası köyde bunlara artık kimse kız vermezdi büsküvü çoçuğun yüzüne ne olmuş efendim su şişesi gelmiş ayıp ayıp yerde yatıyursun delikanlığın kazizmasına leke sörüyursun

3
20
yanıtYanıtla
Adam:

İnşallah şaka yapıyorsundur. Ciddi ciddi böyle düşünüyorsan, bilgisayarı yavaşça kapatıp köyüne kesin dönüş yapmanı tavsiye ederim. Delikanlılık diye tutturanların yarısı mezarda, yarısı hapiste. Güzel şeyleri örnek alın, kurtlar vadisini değil. Gerçi kime ne anlatıyorsam

yanıt9
yanıt0
Delikanlı:

delikanlı adam su şişesi atmaz orası bir futbol sahası gelenler misafirdir hani delikanlı diyorsun ya delikanlı adam misafirini kendinden üstte tutar, sen önce yazmayı öğren sonra delikanlılığı öğrenirsin belki!!!

yanıt3
yanıt1
vidibey:

sağ üst köşeye bakınca okumaya gerek kalmadı gerisini. İnsan mıyız Batman ?

10
10
yanıtYanıtla
CEVAP:

Bu tür olayla her yordu olur. Doğuda oldumu yaygara koparmayın. GS-FB sulu derbi.

yanıt2
yanıt0
Dusko tosic:

KEKOLARLA MAÇ YAPARSAN OLACAĞI BU

8
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ŞENOL HOCANIN KAFASI YARILDI MAÇ KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ BU MAÇTA ÖYLE OLSUN

9
9
yanıtYanıtla
adınızı yazdık:

:D aynen perukla yarıldı kafası aynen

yanıt1
yanıt1
Müslüm Baba:

Kafaya bak

yanıt1
yanıt1
cello:

hadi kafa yarıldı inanmıyon atılan su şişelerini de gördün onada mı inanmıyosun . . bu maçtada su şişesi atılmış nolcak şimndi

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title