Haberler

Kartal İşitme Engelliler Spor Kulübü TİESF 1. Futbol Süper Ligi'ne yükseldi

Güncelleme:

Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Sakarya'da oynanan grup maçlarında şampiyon olarak TİESF 1. Futbol Süper Ligi'ne yükseldi. Şampiyonluk kupasını alan kulüp başkanı Kemal Alpay, teşekkürlerini iletti.

Kartal İşitme Engelliler Spor Kulübü 2-4 Haziran tarihleri arasında Sakarya'da oynanan grup maçlarında şampiyon olarak TİESF (Türkiye İşitme Engelliler Spor Kulübü) 1. Futbol Süper Ligi'ne yükseldi.

Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi 2022-23 Cemil Can Sezonu için 2-4 Haziran tarihleri arasında Sakarya gurubunda mücadele eden Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, grubunu lider bitirerek TİESF 1. Futbol Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

6. grupta düzenlenen müsabakaların Sakarya grubunda mücadele eden Kartal Belediyesi ekibi, grubunda ilk maçında 1977 İstanbul İşitme Engelliler Spor Kulübünü 5-1 skorla mağlup ederek ikinci maçında Çorlu İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 2-0 net skorla kazanan Kartal Belediyesi ekibi, finale yükseldi.

Sakarya Karaman Stadı'nda oynanan final maçında İstanbul SKK İESK ile karşılaşan Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, rakibini 4-0 skorla yenerek grup birincisi oldu ve TİESF 1. Futbol Süper Ligi'ne yükseldi.

Şampiyonluk kupasının alınması sonrası bir açıklama yapan kulüp başkanı Kemal Alpay, "Öncelikle şampiyonluk için sahada mücadele eden, ter akıtan Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Futbol ekibimizin tüm sporcularına, teknik heyetimize, bütün yönetici arkadaşlarımıza ve bize bugüne kadar kulüp olarak her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum "diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kartal Belediyesi Sakarya Futbol Spor Spor Haberler

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından dövüldü

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından dövüldü

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Bakmadan Geçme

25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur? 25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240
Cem Yılmaz'a mahkemeden kötü haber! 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edeceğini duyunca sinirlendi

Cem Yılmaz'a mahkemeden kötü haber! 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edeceğini duyunca sinirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title