Haberler

Karşıyaka'nın İncisi Radarda

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Karşıyaka'nın genç yıldızı Doğukan İnci, Süper Lig ekiplerinin takibinde.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Karşıyaka'nın genç yıldızı Doğukan İnci, Süper Lig ekiplerinin takibinde. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında profesyonel yapılarak forma şansı bulmaya başlayan 19 yaşındaki oyuncuyu sezon başından beri Bursa spor'un izlediği öğrenildi. Bursa spor'un yanı sıra Trabzon spor'un da genç kanat oyuncusunu takip etmek için Karşıyaka'nın maçlarına antrenör göndereceği belirtildi. Yeşil-kırmızılı yıldız adayının adı sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı. Geçen sezon 2'nci Lig'de 2 kez ağları sarsan Doğukan, bu sezon ise 3'üncü Lig'de 3 gol attı.

Sakatlığı nedeniyle 3 maçta forma giyemeyen genç futbolcu, son Adıyaman 1954 maçında ikinci yarıda oyuna girerek attığı 2 golle takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi. Geçen sezon gösterdiği performansla U19 Milli Takımı'da davet edilen Doğukan, temmuz ayında Finlandiya'daki U19 Avrupa Şampiyonası'nda ay-yıldızlı kadroda yer aldı. Karşıyaka yönetimi, ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonunda ayrılması koşuluyla Doğukan'ın transferine yeşil ışık yakacak. Bu sezon kötü ve çirkin tezahürat yüzünden 3 kez ceza alan İzmir ekibi, Adıyaman 1954 maçı sonrası yine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Karşıyaka 4'üncü kez ceza alırsa seyircisiz oynama sınırına gelecek.

BİR ALKIŞ DA ALTYAPIYA

Kaptan Mustafa Aşan hariç kadrosunun tamamı kendi bünyesinden çıkan isimlerden oluşan Karşıyaka, TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son haftalarda yaptığı çıkışla Play-Off yarışına ortak olurken yeşil-kırmızılıların atılıma geçtiği altyapı takımları da bu sezon başarılı bir grafik sergiliyor. Altyapıda yeni yapılanmaya giderek takım, sporcu ve spor okulu sayısını çoğaltan, Türkiye çapından yetenekli gençleri tarayıp kulübe kazandıran Kaf-Kaf, Spor Toto Bölgesel Gelişim U19 Ligi ve U16 Ligi'nde gruplarında 2. sırada yer alıyor. Karşıyaka, geçen yıl U19 Ligi'nde grubunu 7. sırada, U16 Ligi'nde ise 8. basamakta tamamlamıştı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title