Haberler

Kars spor haberi: Kars 36 Spor Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

Kars haberi: Kars 36 Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Diyarbekir Spor A.Ş hazırlıklarını sürdürüyor.

Kars 36 Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Diyarbekir Spor A.Ş hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Yusuf Sacit Çelik, nezaretinde günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip Diyarbakır deplasmanından tur atlayarak dönmenin hesapları yapılıyor.

Kupa maçlarının atmosferinin ligden çok farklı olduğuna dikkat çeken Teknik Patron Çelik, "Kupa da karşılaşacağımız rakibimizin gücünü biliyoruz. Biz de bizim de gücümüz belli, deplasmanda oynayacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Bizim hedefimiz belli, sporcularıma güveniyorum. Diyarbakır'da tur atlayan taraf biz olacağız" dedi.

Kars 36 Spor'un çok genç bir ekip olduğunu ifade eden Yusuf Sacit Çelik, "Kadromuz gençlerden oluyor. Tecrübeli oyuncularımızla gençlerimizi harmanladık. Çok iyi bir uyum var. Sporcularım sahada ellerinden geleni yapacak, buna inanıyorum. Bizler inandık ve kenetlendik. Kupada gideceğimiz son noktaya kadar gideceğiz. İnşallah gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda yapılan antrenmanlarda sporcuların kıran kırana mücadelesi dikkat çekerken, Teknik Direktör Çelik, hata yapan oyuncularını antrenmanı durdurarak sık sık uyardı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Erkan Aydın ve bir grup taraftar da izledi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Diyarbakır Kars Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title