Haberler

Karnesi dikkat çekiyor! Fenerbahçe-Olympiakos maçına Alman hekem

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile oynayacağı rövanş maçının hakemi belli oldu. Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler, Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak karşılaşmayı yönetecek. Mücadelenin VAR hakemi ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Christian Dingert olacak. Tobias Stieler, kariyeri boyunca 3 kez Türk takımlarının maçını yönetti ve takımlarımız bu maçların hiçbirini kaybetmedi.

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takımımız olan Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile oynayacağı rövanş maçını yönetecek hakem belli oldu.

KANARYA'NIN KADER MAÇINA ALMAN HAKEM

Perşembe günü saat 22:00'de Kadıköy'de oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Mücadelenin VAR hakemi ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Christian Dingert olacak.

TÜRK TAKIMLARINA KARŞI KARNESİ PARLAK

Alman hakem Tobias Stieler, kariyerini boyunca 3 kez Türk takımlarının maçını yönetti. Takımlarımız bu maçların 1'ini kazanırken, diğer maçlar eşitlikle sona erdi.

İşte o karşılaşmalar;

  • Türkiye 3-3 Lüksemburg
  • Arnavutluk 0-2 Türkiye
  • Genk 1-1 Beşiktaş
Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Olympiacos Fenerbahçe Konferans Almanya Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet Erdoğan:

luksemburgla berabere kalmışız kaybetmedi diyor :)

18
7
yanıtYanıtla
Zenga:

Golü de mi hakemden bekleyeceğiz ne yapsın hakem yenseydik ;)

yanıt1
yanıt0
Yavuz sivas:

Karne deyince lise bir karnem geldi aklima karneyi getirmistim babama 0 larla dolu karnenin içinde bi kactanede 1 görünce iyi oğlum 1 inde varmış deyip sevinmişti:))

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title