Haberler

    Beşiktaşlı Karius, Kulübün Uyarısıyla Geri Adım Attı: Bir Daha Tanımadığım Kimseyle Yazışmam

    Güncelleme:

    Instagram hesabından fenomenlere mesaj gönderen Karius, kulüpten aldığı uyarıyla geri adım attı: İngiltere'de böyle şeyler normal. Bunlarla gündeme gelmek istemiyorum. Bir daha tanımadığım kimseyle yazışmam.

    Beşiktaş İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kadrosuna 2 yıllık kiralık olarak kattığı Loris Karius, İstanbul'a yerleşme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul'a adım atmasının ardından ev arayışına geçen tecrübeli file bekçisinin, İstanbul Boğazı'na hayran kaldığı ve bundan dolayı boğaz manzaralı bir ev istediği bildirildi. Kulüpten bu konuda Beşiktaşlı futbolcuların genel olarak kalmayı tercih ettiği Beykoz Acarkent'ten ev kiralaması konusunda tavsiye almasına rağmen başarılı kalecinin rotasını değiştirdiği belirtildi. Karius'un, kulüp yetkililerine, "İstanbul Boğazı'nı çok beğendim. Boğaz manzaralı ev istiyorum" deyip Nişantaşı ve Beşiktaş'tan ev baktığı öğrenildi.

    KULÜP UYARDI, KARIUS GERİ ADIM ATTI: BİR DAHA KİMSEYE YAZMAM

    Fanatik'in haberine göre; geçen hafta Instagram hesabından bir kadın sosyal medya fenomenine, "Merhaba, nasılsın" mesajını gönderen Karius'un bu hareketi, mesajı alan kişi tarafından Twitter'da paylaşılmıştı. Bu olay sonrasında sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına giren başarılı eldivenin bu konuda kulüpten uyarı aldığı kaydedildi. Alman kalecinin de, "İngiltere'de böyle şeyler çok normal. Ama burada futbol hayatım dışında bir şeyle gündeme gelmek istemiyorum. Bir daha tanımadığım kimseyle yazışmam" dediği öğrenildi.

    "İNGİLTERE'DE BU KADAR HAYRANIM YOK"

    Beşiktaş'la anlaşmasının ardından formaları büyük ilgi gören, fotoğrafları sosyal medya üzerinden binlerce beğeni ve yorum alan Alman file bekçisinin bu konuyla ilgili olarak da yorumda bulunduğu kaydedildi. Karius'un, "Maçlar dışında sokakta yürürken veya bir kafede otururken beni tanıyan herkes gelip fotoğraf çektirmek istiyor. Çoğunluğunun da kadın olduğunu söyleyebilirim. İngiltere'de bile bu kadar hayranım yoktu" dediği bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sosyal Medya Magazin Spor Haberler

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    Bakmadan Geçme

    Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    500

    Yorumlar (23)

    vahdettin:

    evli adam utanmıyor kadınlara yazmaya, bu haçlılarda her ahlaksızlık normal galiba.

    8
    14
    yanıtYanıtla
    sergen:

    Adam bekar, sanane. yazdığı kadınlar zaten al beni diyo. sende sanki evliyasın.

    yanıt9
    yanıt1
    andsmero denizli:

    karius kardeş gör bak biz bu ülkede ne mücadeleler veriyoruz kızlarla iletişime geçebilmek için. . .

    17
    1
    yanıtYanıtla
    GÜLDEN:

    :::)))HAHHAHAH

    yanıt4
    yanıt0
    KURTULUŞ:

    O KADINLARDAN SANA FAYDA GELMEZ OLUM . TÜRK KIZIYLA EVLENMEK İSTİYORSAN ÖNCE KESTİRMEN VE MÜSLÜMAN OLMAN LAZIM. HELAL SÜT EMMİŞ BİRİNİ BULMAK ŞARTIYLA

    15
    1
    yanıtYanıtla
    YAZ BABAM YAZ:

    bırakın yazsın çingene tipli kızlar bayram etti bu adam sayesinde

    15
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Yazacak başka kadınmı buamadın. kadında zaten ifşa ederek kalitesini ortaya koymuş

    14
    1
    yanıtYanıtla
    düzgün insanlar:

    bunu hiç sevmedim. QUARESMA gbi adamlar var bide bunun gibiler. Besiktasa yakısmayan futbolcu. Alınmasaydı daha iyidi. karalktersiz futbolcu.

    3
    10
    yanıtYanıtla
    hayrip:

    renkli kardeşim bu adamlar sizinkilerin yanında melek sayılır

    yanıt3
    yanıt0
    40AYAK:

    burası ingiltere değil gardaş burda böyle şeyleri tam algılayamıyorlar bağnazlık mı desem bilemedim ama yazacak çok şey var neyse.

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title