Haberler

Karacabey kent protokolünden 'şampiyona' ziyaret

Güncelleme:

TFF 3. Lig'den 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Karacabey Belediyespor'un kulüp başkanı ve yöneticileriyle bir araya gelen kent protokolü, tebriklerini ileterek destek mesajı verdi.

TFF 3. Lig'den 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Karacabey Belediye spor'un kulüp başkanı ve yöneticileriyle bir araya gelen kent protokolü, tebriklerini ileterek destek mesajı verdi. Ziyarette konuşan Başkan Özkan, bu başarının tüm kent dinamiklerinin ortak başarısı olduğunu ifade ederek, Karacabey Belediye spor ile gurur duyduklarını söyledi.

Karacabey'in profesyonel futbol liglerindeki gururu Karacabey Belediye spor'un 2. Lige çıkmasıyla birlikte, kentteki coşku ve heyecan dinmek bilmiyor.

Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı ve Belediye spor Onursal Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Günay ve Emniyet Müdürü Sakıp Yalta, Karacabey Belediye spor'un TFF 2. lige yükselmesi nedeniyle kulübe tebrik ziyaretinde bulundu.

Karacabey Belediye spor tesislerinde, Kulüp Başkanı İsmail Ülker ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelen protokol üyeleri, şampiyonluk sürecini değerlendirirken, bu büyük başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.

Başarıda tüm kent dinamiklerinin katkısı var

Ziyarette konuşan Başkan Ali Özkan, "Karacabey olarak, büyük bir mutluluğu hep birlikte paylaşıyoruz. Gururumuz Karacabey Belediye spor, 3. Lig'de büyük bir başarı hikayesine imza atarak, 2. Lig'de oynama şansı yakaladı. Sezonun bitimine 6 maç kala, takımımız 19 puan farkla zaten liderdi. Bu başarıda, tüm kent dinamiklerinin katkısı var. Kulüp başkanımız, yöneticilerimiz, taraftarımız, sporcularımız, teknik direktörümüz, kaymakamından belediye başkanına, emniyet camiasından adliyeye kadar, herkesin bu süreçte olumlu katkıları var. Birlik ve beraberlik içerisinde bu başarıyı yakaladık. Türkiye'de örnek olarak gösterilecek bir başarıya hep birlikte imza attık. İnşallah kulübümüzün bu başarısı hız kesmeden devam edecek" diye konuştu.

Tesisleşme anlamında örnek

Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcu ise "Bir kulübü yönetmek, idare etmek büyük fedakarlıklar gerektirir. Tesisleşme anlamında birçok 1. Lig takımında dahi olmayan spor tesislerinin, belediyemizin katkılarıyla kulübümüze tahsisi sağlandı. Sayın başkanın, yönetimin ve futbolcuların değerli katkıları ortada. Karacabey Belediyespor'un burada kalmayacağını ve daha da ileri gideceğini düşünüyorum. Tüm kulüp yöneticilerini ve futbolcularını gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kulüp Başkanı İsmail Ülker de desteklerinden dolayı tüm kent protokolüne teşekkür ederek, yeni sezonda da iddialı olacaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Gökhan Yolcu Ali Özkan Karacabey Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title