Haberler

İzmir: Fenerbahçe İzmir'de

Turkcell Süper Ligi'nin 11. Haftasında Yarın Deplasmanda Vestel Manisaspor ile Karşılaşacak Fenerbahçe, Özel Bir Uçakla İzmir'e Geldi.

Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında yarın deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, özel bir uçakla İzmir'e geldi.

Sarı-lacivertli kafile, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Futbolculara yoğun ilgi gösteren taraftarlar, cep telefonlarıyla fotoğraf çektirmek ve futbolculardan imza almak için birbirleriyle yarıştılar. Sarı-lacivertli taraftarlar, özellikle Appiah, Volkan ve Önder Turacı'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar, havalimanında hep bir ağızdan "Paramız var, biletimiz yok" şeklinde tezahüratlar yaptı. Sarı-lacivertli kafile, daha sonra havalimanından ayrılarak karayoluyla Manisa'ya hareket etti. Kafilenin Manisa'da Anemon Oteli'nde konaklayacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title