Haberler

İzmir'deki At Yarışında Talihsiz Kaza! Ayağı Kırıldı, İğneyle Uyutuldu

Güncelleme:

Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan at yarışlarında aprantilere mahsus 2. koşuda yaşanan zincirleme kazada ayağı kırılan safkanlardan Gürsoy, veteriner raporuyla uyutuldu.

Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromunda koşulan aprantilere mahsus 2. koşuda talihsiz bir zincirleme kaza yaşandı.

AYAĞI KIRILAN SAFKAN VETERİNER TARAFINDAN UYUTULDU

Atlarından düşerek büyük tehlike yaşayan Mustafa Manav ve Mazlum Pir Demir'in genel durumlarının iyi olduğu, Ergün Ardıç'ın ise omurgasında 2 kırık tespit edilip Pazartesi günü ameliyat olacağı, koşuda start alan safkanlardan Gürsoy'un ise ayağı kırıldığı için veteriner hekim raporuna istinaden uyutulduğu öğrenildi.

Koşuyu Power King isimli safkanla kazanan apranti Enis Emre Doğru'ya Komiserler Kurulu tarafından 10 gün ceza verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şirinyer İzmir Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

MALATYALI:

ŞUNA VETERİNER RAPORUYLA UYUTULDU DEMEYİN ZEHİRLİ İĞNEYLE ÖLDÜRÜLDÜ DESENİZE! ÇÜNKÜ BİLİNDİĞİ ÜZERE ATLARIN AYAĞI KIRILDIĞINDA KIRIK KEMİK TEKRAR KAYNAYIP TUTMADIĞINDAN TIBBEN İYİLEŞTİRİLMESİ MÜMKÜN OLMADIĞI İÇİN MAALESEF ÖLDÜRÜLÜYORLAR! YAZIK OLMUŞ. . . .

5
1
yanıtYanıtla
asd:

hadiya bunu bilmiyodum. normal hayvanlar gibi kemik eski haline gelmiyo mu kemik kaynamıyomu hiç bi türlü yani ?

yanıt0
yanıt0
Turgay:

Tibben kaynamagi icin degil o atlar surekli ayaklarinin ustunde durmak zorundalar uzun sure yattiklarinda agirliklarindan dolayi ic organlari zarar goruyor eger atin ayakta durmasi icin bir mekanik sistem tasarlanirsa iyilesir

yanıt0
yanıt0
CHEF:

BU DUNYADA ISTEDIKLERI HERSEYI YAPAN BU NANKOR INSANOGLU ISTESE O ATI OLDURMEYIP, HAYATTA TUTUP YURUTURDU GEREK PROTEZLE GEREK ELEKTRONIK ALETLER ILE . YARIS KAZANIP MILYONLARI GOTURURKEN IYI AYAGI KIRILDINMI OLDURUN !!!! INSANOGLU KADAR NANKOR BIR VARLIK DAHA DUNYA''YA GELMEMISTIR . YAZIK COK YAZIK . . .

2
0
yanıtYanıtla
Tek tabanca:

Yazik hayvan oldugu icin....yaa godaman biri olsa özel uçakla yurt dışında tedaviye gönderirlerdi...

1
0
yanıtYanıtla
TANJU:

ÇOKTAN SUÇUK YAPMIŞLARDIR KENDİNİZİ BOŞA YORMAYIN TÜRKİYE GERÇEĞİ BU

0
0
yanıtYanıtla
Orhan:

Ne yapacaktı bu kibar cası senin dediğin kabacası biz uzun yola gidiyoruz şirket arayo şim di yatıyorum demek başka dinleniyorum demek başka aslında ikisinde aynı

0
0
yanıtYanıtla
İzmirli:

İzmirli pistte kedi vardı aprantiler kediyi görünce hepsi bagırmaya başladı korktu çocuklar kedide kaçmayınca atlar ürktü ve facia kaçınılmaz oldu tjk bu olaylara karşı önlem almazsa facialar devam ediçek bu benim fikrim çünkü kaza tam önümüzde yaşandı

0
0
yanıtYanıtla
Adaletli ol:

Umarim devletimiz bu binbir pislik donen at yarisina da bi el atacak tir yakinda, !!!

0
0
yanıtYanıtla
POST:

koşuyu kazanana neden ceza verilmiş peki

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title