Haberler

İzlanda Maliye Bakanı Bjarni Benediktsson: Adamın fırça tutması komik

Güncelleme:

İzlanda'da Emre Belözoğlu'na fırça uzatılmasına İzlanda Maliye Bakanı Bjarni Benediktsson'dan skandal bir yorum geldi. Benediktsson, "Bir adamın mikrofon yerine bulaşık fırçası tutması biraz komik ama hakaret değil." dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile yapacağı karşılaşma öncesinde Keflavik Havalimanı'na gelen Milli Takım kafilesinin, ülkeye girişleri sırasında İzlandalı yetkililer tarafından gördüğü muameleye ilişkin Türkiye'nin Oslo Büyükelçiliği aracılığıyla İzlanda'ya durumu kınayan nota verildi.

Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu'na uzatılan ve krizi daha da tırmandıran 'fırça' olayının ardından İzlanda Maliye Bakanı Bjarni Benediktsson sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. İşte bakanın yaptığı o açıklama:

"FUTBOL NEŞE VE EĞLENCE İLE İLGİLİDİR"

"Uluslararası bir havalimanında güvenlik gözetimine dikkat edilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bir adamın mikrofon yerine bulaşık fırçası tutması biraz komik ama hakaret değil. Futbol zaten neşe ve eğlence ile ilgilidir."

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bjarni Benediktsson Emre Belözoğlu İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (59)

Yavuz mayalıdağ:

Bence onları en güzel şekilde ağırlayalım onlar utansın

14
6
yanıtYanıtla
master yoda:

abartmayın altı üstü bulaşık fırçası her şey bitti bu konu mu kaldı. . . . .

3
16
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

300. 000 Nüfuslu asker gücü olmayan ülke dünyanın en iyi 10 ordusu en iyi askeri gücüne sahip ülkeyle dalga geçiyor. Tabi bunun cevabını saha vereceğiz. Başarılar Türkiyem

16
2
yanıtYanıtla
KOMPLOCU:

KARA KUYUMUSUN KUTUMUSUN NESİN. SEN BURDA HARCANMA DAĞLARA ÇIK, SENİNDE İFADEN ALINSIN. TABİ HALI SERECEKLER LAN. TÜRKLER GELİYO.

yanıt2
yanıt0
CEHALET:

Izlanda nin askeri guce ihtiyaci yok , nedenini arastirda gor , bu ulke nedir ne degildir , bosbogaz , futboldan ordulara gectin lan. mal.

yanıt0
yanıt2
OSMANİYE:

İRAN ŞAHI İSMAİL''İN YAVUZ SULTAN SELİM''E HEDİYE OLARAK SANDIKTA DIŞKI GÖNDERİP DE CİHAN PADİŞAHIMIZIN DA İRAN ŞAHINA LOKUM GÖNDERDİĞİ VE ŞU NOTU EKLEDİĞİ GİBİ YAPALIM (( HERKES YEDİĞİNDEN İKRAM EDER. ))

16
0
yanıtYanıtla
Darılmak yook:

Fransa maçında , Fransızların milli marşı söylenirken bizim yaptığımıza ne demeli. Sanki biz hiç kusursuzuz. Yapana yaparlar arkadaş herkes karşı tarafada saygı duymak zorunda. . . .

7
9
yanıtYanıtla
Ok.ur:

Fırçayı sana sunsa ağzına sok sa demekki sevinecen.ne adamlar var be.

yanıt1
yanıt1
FÜZE:

hükümet 17 yıldır ÜLKE İYİYE GİDİYOR şakası yapıyo ya kimse ses cıkarmıyor . . Hangisi daha ağır sizce?

4
11
yanıtYanıtla
BOZDOĞAN:

Adam haklı, yobazlığın alemi yok

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title