Haberler

    İşte Beşiktaş'ın 'Bırakmam Seni' kampanyasında topladığı para

    Güncelleme:

    Beşiktaş Kulübü'nün başlattığı 'Bırakmam Seni' kampanyası için Vodafone Park'ta düzenlenen ve Kanal D'den canlı yayınlanan destek gecesinde siyah beyazlılar 80 milyon TL bağış topladı.

    Beşiktaş Kulübü'nün başlattığı 'Bırakmam Seni' kampanyası için Vodafone Park'ta düzenlenen ve Kanal D'den canlı yayınlanan destek gecesinde siyah beyazlılar 80 milyon TL bağış topladı.

    Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın sunuculuğunu yaptığı geceye; Barış Murat Yağcı, BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi, Erkan Petekkaya, Hakan Altun, Hülya Avşar, İsmail Demirci, Mehmet Erdem, Onur Buldu, Ömür Gedik, Zafer Algöz de konuk oldu. Statta canlı yayın için özel hazırlanan tribünde

    Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Sergen Yalçın ile tüm branşlarda Beşiktaş forması giymiş eski ve faal sporcular ile antrenörler de yer aldı.

    RAHMİ KOÇ'TAN 10 MİLYON

    Siyah beyazlıların başkanı, açılış konuşmasında "Sayın Rahmi Koç'un kampanyamıza 10 milyon Lira destek vererek programımıza başlayacağımızı söylemek istiyorum" dedi.

    Çebi ayrıca, "Yönetim kurulum 5 milyon TL bağışta bulunuyor. Ben de Beşiktaş Başkanı olarak 5 milyon TL bağışta bulunuyorum" ifadelerini kullandı. Bununla birlikte camianın önde gelen isimlerinden Cemil Kazancı ve Nevzat Demir 2'şer milyon, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk de 1 milyon lira bağışladı. Bununla ismini vermek istemeyen iki kişi toplamda 4 milyon TL'lik bağışta bulundu

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Beşiktaş Spor Kulübü Vodafone Park Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title