Haberler

İsmail Kartal, Miha Zajc'ın biletini kesti: Kendine kulüp bul

Güncelleme:

Fenerbahçe, sezon başında 3 yıllık sözleşme uzattığı Miha Zajc'ın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncunun yaz aylarında kulüp bulması gerektiğini belirtti. Sloven oyuncu, beklenen performansın altında kaldığı için kulüpten ayrılma kararı aldı.

Süper Lig devi Fenerbahçe, bu sezon istediği performansı alamadığı Miha Zajc'ın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve yaz aylarında kulüp bulmasını istedi.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Sarı-lacivertlilerin sezon başında 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Miha Zajc, beklenen performansı sergileyemediği için kulüpten ayrılma kararı aldı. Bu durum üzerine Fenerbahçe yönetimi, Zajc'ın menajeriyle bir görüşme yaparak oyuncunun yaz aylarında kulüp bulmasını istedi.

İsmail Kartal, Miha Zajc'ın biletini kesti: Kendine kulüp bul

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Zajc, bu sezon Fenerbahçe formasıyla sadece 16 maça çıkarken, sadece 2 gol atabildi. Oyuncunun, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro.

İsmail Kartal, Miha Zajc'ın biletini kesti: Kendine kulüp bul

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Takımın yarısı çalışmasa da olur nasılsa sezon sonuna kadar cezalı olacaklar.

3
14
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Sizde biraz düşünce olsa tutmazdınız üç yıllık imza attırdın neden ? İyi bir adam ama iyi bir hoca değil

1
2
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

bir sonraki istasyon Başakşehir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title