Haberler

İskenderunspor'un TFF 2. Lig yükselmesi

Güncelleme:

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, TFF 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır FK'ye penaltılarda üstünlük sağlayarak TFF 2. Lig'e yükselen İskenderunspor'un şampiyonluğu hak ettiğini söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, TFF 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır FK'ye penaltılarda üstünlük sağlayarak TFF 2. Lig'e yükselen İskenderun spor'un şampiyonluğu hak ettiğini söyledi.

Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Özel, duygu karmaşası yaşadıkları bir gün geçirdiklerini belirtti.

"Bugün şehidimiz var. Allah rahmet eylesin. Cephedeki bütün kardeşlerimizi rabbim sağ salim ailelerine kavuştursun." diyen Özel, "Aynı zamanda da takımımızın şampiyonluğunu hep beraber burada coşkuyla kutladık. İskenderun bunu çoktan hak etti. İskenderun, spor ve futbol geleneğinin olduğu bir şehir. Bu şehre ve takıma hemşerilerimiz inandı, biz inandık. Kulüp başkanımız Hakan Bolat'a, teknik ekibe ve futbolcularımıza çok teşekkür ederim. Yüreklerini ortaya koydular." diye konuştu.

İskenderun'dan dün gece geç saatlerde Ankara'ya geldiğini aktaran Özel, "Takımlarını Ankara'da da olsa yalnız bırakmadılar. Desteklemeye devam ettiler ve sonuçta hep beraber kupayı kaldırdık. Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise TFF 2. Lig'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Heyecanlı ve stesli bir sezon geçirdik. Kulüp başkanımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızın gayretiyle TFF 2. Lig'e çıktık. Bu şampiyonluğu bütün şehir hak etti. Şehrimize hayırlı olsun. İnşallah daha iyi sonuçlarla üst liglere çıkmak takımımıza nasip olur." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title