Haberler

Irkçı hakemin Pierre Webo'ya gösterdiği kırmızı kart iptal oldu

Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Webo'nun kırmızı kartının iptal edildiğini söyledi. Kamerunlu futbol adamı, bu akşam kaldığı yerden devam edecek maçta yedek kulübesindeki yerini alabilecek.

Şampiyonlar Ligi son hafta maçında temsilcimiz Başakşehir'in maçında ırkçılık skandalı yaşanırken antrenör Pierre Webo kırmızı kart görmüştü. Pierre Webo, 4. hakemin kendisine ırkçı bir ifade kullandığını belirterek uzun süre tepki göstermişti.

Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Webo'nun kırmızı kartının iptal edildiğini söyledi.

YENİDEN KULÜBEDE OLACAK

Rıdvan Dilmen açıklamasında, "Webo'nun kırmızı kartı iptal oldu" bilgisini paylaştı.

Mücadele bugün 20:55'te kaldığı dakikadan devam edecek. Kırmızı kartının iptal olmasının ardından Webo, yedek kulübesindeki yerini alabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Pierre Webo Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Ahmet:

Sahadan çekildiği için mağlup ilan edile bilirdi.

1
8
yanıtYanıtla
erkan:

saçmalama ortada bir insanlık suçu var. üstelik rakip takımda destek verip sahadan çekildi

yanıt4
yanıt1
Metincan:

PSG li oyuncu ve başkanı desdek olmasa olay başka yerlere giderdi. Adammışsın Neymar ve Embabbe. Bizim takımın haklı isyanını görmezlerdi ama destekledi rakip takım nasaksehiri ve olay da haklı olduğumuz tescillendi..

0
1
yanıtYanıtla
YORGUN:

BAŞAKŞEHİR''İ VE ONLARI DESTEKLEYEN PSGLİ OYUNCULARI KUTLUYORUM. AMA ŞUNU DA DİYEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM. ZAMANINDA BELÖZOĞLU''NUN ZOKORA''YA YAPTIĞINI KEŞKE BİZ DE ES GEÇMESEYDİK. BAKIN O KÜFÜRBAZ, SALDIRGAN, IRKÇI NEREDE.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title