Haberler

Irkçı hakem Coltescu'dan maçtan sonra ilk açıklama: Herkes ırkçı olmadığımı bilir

Güncelleme:

Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'ya söylediği ırkçı sözlerle tüm Avrupa'nın tepkisini çeken 4. hakem Sebastian Coltescu, maçın ardından ilk kez konuştu. Coltescu, "Bugünlerde hiçbir siteden haber okumayacağım. Beni tanıyan herkes ırkçı olmadığımı bilir" açıklamasıyla Türk futbolseverlerin bir kez daha tepkisini çekti.

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaştığı maçta, temsilcimizin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı sözler sarf eden Rumen 4. hakem Sebastian Coltescu, maçın ardından ilk kez konuştu.

Rumen basınından Pro Sport, Başakşehir - PSG maçının 4. hakemi Sebastian Coltescu'nun konu hakkında yaptığı açıklamayı paylaştı. Coltescu, "Ben sadece iyi olmaya çalışıyorum. Bugünlerde hiçbir siteden haber okumayacağım. Beni tanıyan herkes ırkçı olmadığımı bilir" dedi.

Coltescu'nun bu açıklamaları, sosyal medyada birçok Türk futbolsever tarafından büyük tepki gördü.

İLK SAVUNMASI PES DEDİRTMİŞTİ

4. hakemin UEFA'ya yaptığı ilk savunmada "Ben negro değil, negru dedim. Rumence'de negru, siyah adam demek. Kendisine hakarette bulunmadım" sözleriyle kendini aklamaya çalıştığı ortaya çıkmıştı.

ÇARPICI İDDİA: AVRUPA'DA SON MAÇINA ÇIKTI

Rumen Gazeteci Emanuel Roşu, Sebastian Coltescu'nun kısa bir süre önce FIFA listesinden çıkarıldığını ve Rumen hakemin, Avrupa'da son maçına çıktığını öne sürdü.

Konuyla ilgili paylaşım yapan gazeteci Emanuel Roşu "PSG - Başakşehir maçının hakemi Sebastian Coltescu, iki hafta önce FIFA listesinden çıkarıldı. PSG-Başakşehir maçı, Coltescu'nun Avrupa organizasyonlarında aldığı son görev olacaktı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pierre Webo Başakşehir PSG Haberler

500

Yorumlar (26)

nec:

adamı gereksiz yere linç ediyorlar. . siyaha siyah beyaza beyaz denir, adam ne desin mavi veya kırmızımı deseydi. bizimkiler ortamı boş yere karıştırdılar bu kesin. . ırkçı olsa zenci derdi ! şimdi karşınızda 11 kişi var 8 kişi mavi , 2 kişi beyaz ve 1 kişide siyah giyinmiş siyah olanı göstermek isteseniz ne dersiniz daha çabuk kimden bahsettiniz anlaşılsın diye ? mormu diyeceksiniz biri yanlış anlamasın diye tabikide şu siyah olan dersiniz. . ırkçılık falan yok.

4
6
yanıtYanıtla
1907:

Eee , sarı olan kişiye nasıl SARIŞIN diyorsak , bunlarada KARAŞIN dememiz lazım . . . Ne diyeceğiz abi ? Bak KARA ÇOCUK ta olur , Nasıl ?

5
4
yanıtYanıtla
Babayaro:

Hakeret varmı diye bakmak lazım, Anası babası nikahlı olamayana p.. diyemi sesleniyorsun?

yanıt3
yanıt3
1907:

BABAYARO , valla o senin yetiştirilme biçimine bağlı da , benim yazdıklarımla senin yazdıklarını nasıl aynı kefeye koydun anlamadım . Neyse , kim ne derse desin boşver sen yinede öyle deme . . .

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan asıl komik olan fenevin ırkçılık hakkında paylaşım yapması ulan emre denen hobbitin ırkçılıklarını ne çabuk unuttunuz angutbahçeliler dahası stadta muz gösterme ve eti negro pankartı açmaları cabası

2
6
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Deniz Naki’ye yapılanı ne çabuk unuttunuz adam kaçıp gitmeseydi belki şimdi öldürülmüş olacaktı ona yapılanlara alkış tutanlar şimdi TVlerde boş boğazlık yapıyorlar bence Türkiye’de yapılan ırkçılık dünyanın hiç bir yerinde yok hala çeşitli azınlıklara tepeden bakılıyor

3
4
yanıtYanıtla
objektif:

boş yapma birader. Terörü savunduğu zaman tepki verebildin mi savunduğun o kişiye

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

o adam teröristtir. bununla ne alakası var.

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sen hiç konuşma lan gevşek emreyi ne çabuk unuttun stadınız da muz sallayanları eti negro pankartı açanlardan bahset istersen godoş seni godoş

yanıt0
yanıt2
Babayaro:

Asıl ırkçılığı Deniz Naki yaptı haberin yok

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title