Haberler

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin devre arasında Başakşehir'den kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi. Çiftin nikah töreninde şahitliklerini Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ ve iş insanı Ethem Sancak yaptı.

Gerçekleştirilen törene İrfan Can Kahveci'nin eski takımı Başakşehir'den Başkan Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da katıldı.

MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

İstanbul'da bir otelde gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ ve iş insanı Ethem Sancak yaptı. Çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra nikah törenine; Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki, teknik direktör Erol Bulut, teknik ve idari kadro ile futbolcular katıldı.

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi

FENERBAHÇE'YE İMZASINDA DA YANINDAYDI

Gözde Doyran, başarılı futbolcunun ara transfer döneminde de Fenerbahçe'ye imza attığı sırada yanında yer almıştı. Doyran, FB TV mikrofonuna ''Çok mutluyum, İrfan ile gurur duyuyorum'' şeklinde konuşmuştu.

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Gözde Doyran ile evlendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Emre Belözoğlu Ethem Sancak Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (9)

ÇALGICI:

İrfan Can bir devlet memuru olsaydı, bu kız dönüp yüzüne bile bakmazdı.

6
5
yanıtYanıtla
İpek:

İyi birine benziyor niye bakmasaydı

yanıt0
yanıt0
BU BEYİN SANA FAZLA:

İsmin gibi çalmaya devam et, ne çalyorsan

yanıt0
yanıt0
Rüçhan Çamay:

Rüçhan ablamızın çok güzel bir şarkısı vardır biliyor musunuz? Şöyle diyor şarkının bir sözünde ''Para para para varlığı bir dert yokluğu yara''

5
2
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Artık sırtın yere gelmez. Ali Koç destek verdikten sonra. Galatasaray''a gelseydin bu kadar para kazanamazdın. Akıllı iş yaptın.

4
2
yanıtYanıtla
efe can:

haklisin cok para alamazdi amma kariyer yapardi emre gibi. galatasaraya gel kariyer yap sonra para icin fenere git, elinde iki sey olurdu

yanıt0
yanıt0
Rüknettin dede:

Mutluluğunuz daim olsun iki yastıkta bir ömür sürün yeğenlerim Darısı başıma amin

3
1
yanıtYanıtla
GalataSaray:

Mutluluklar kardeş. . .

1
0
yanıtYanıtla
10:

Eeeee para ve yetenek doğru söylüyorsun çalgıcı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title