Haberler

İpin ucunu fena kaçırdı! Takım arkadaşı, Messi'yi öveyim derken ülkeyi ayağa kaldırdı

Güncelleme:

Arjantin Milli Takımı kalecisi Emiliano Martinez, Lionel Messi'ye övgüler dizerken kullandığı bazı ifadeler Arjantin'de tartışma konusu oldu. "Messi konuşurken, Arjantin Devlet Başkanı bile susar." diyen Martinez'in ifadeleri ülkesinde tepki çekerken, futbolcu bazı kesimlerden tepki aldı.

Copa America'yı kazanan Arjantin Milli Takımı'nda Lionel Messi'nin en önemli aktör olduğunu belirten takım arkadaşı kaleci Emiliano Martinez, yıldız futbolcuya övgüler yağdırdı.

"HERKES SUSAR"

Aston Villa'nın Arjantinli kalecisi, Prime Video'ya verdiği röportajda Messi'nin soyunma odasında yaptığı bir konuşmaya ilişkin, "Messi'nin konuşması karşısında tüylerim diken diken oldu. O konuşurken herkes susar. İster menajer ister Arjantin Devlet Başkanı olsun, kim olursa olsun herkes bu şekildedir. Sadece susarlar" ifadelerini kullandı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Martinez'in Arjantin Devlet Başkanı'nı da konuya dahil etmesi ülkesinde tartışma konusu oldu. Bazı Arjantinliler Martinez'e tepki gösterirken, sosyal medyada sert sözlerle eleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arjantin Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ali can:

Kendinden başka klimseye faydası olmayan bu futbolcu milleti bu dünyada neden bu kadar değer görüyor anlaşmış değilim.dünyada enayi çok arkadaş.sayelerinde kral gibi yaşıyor bu futbolcular

94
85
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title