Haberler

Kulüpler Birliği ile Galatasaray'ı Birbirine Düşüren Hakem Hüseyin Göçek, Sahalara Dönüyor

Güncelleme:

Galatasaray - Atiker Konyaspor maçındaki kararları nedeniyle bir süre dinlendiren Hüseyin Göçek, sahalara Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Kayserispor maçı ile dönecek.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde verdiği kararlar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bir süre dinlendirilen hakem Hüseyin Göçek, sahalara Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Kayserispor maçı ile geri dönecek.

TFF DİNLENDİRMİŞTİ

Galatasaray - Atiker Konyaspor mücadelesinin son dakikalarında deplasman ekibi lehine verdiği penaltı kararının ardından sarı kırmızılı yönetimin tepkisini çeken ve TFF tarafından bir süre dinlendirilen Hüseyin Göçek, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 17'nci haftada oynanacak BB Erzurumspor - Kayserispor maçına atandı.

Hüseyin Göçek, 4 hafta aranın ardından yeniden sahalara dönerken, aynı maçta VAR hakemi olan ve Göçek ile birlikte dinlendirilen Halis Özkahya'ya ise yine maç verilmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erzurumspor Kulübü Hüseyin Göçek Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

Karadan bir fısıltı:

Bu hafta bjk-trabzon maçında bjk li oyunculara 2 kırmızı vermeyen, ts nin penaltısını vermeyen, bjk nin 2. gol öncesinde uydurma faul veren halil umut meler ve VAR hakemi cüneyt çakır nasıl olurda maç alıyor peki. Madem bu uygulama var bu hakemlere neden yapılamdı. resmen TS nin 3 puanını çaldılar. ANLADINMI şimdi galatasaray neden TFF ye 17 imza verildi diye. Siz FB ve GS hep aynısınız. Hadi çıkın TS için hak arayın madem öyle.

4
14
yanıtYanıtla
KARADAN BİR FISILTI:

Şu yazdıklarımda yapılmayan birşey varmı yok. Yanlış kararlar hep TS lehine çıktı. Ve 1 maçta tam 4 hata. GS 1 maçta tek hata için ne ağladı be. Ulan alayınızın

yanıt2
yanıt9
AHA:

Sen kendi kendine fısıldamaya devam et

yanıt7
yanıt0
HAYDAR:

mecbur vereceksin maçlara hakemleri, kardeşim. o nu dinlendir. bu nu dinlendir. eeeee. nereye kadar. hayret bi şey.

0
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

başınıza gelmedikçe anlayamayacaksınız Avrupa Fatihi GALATASARAY I inşallah diğer tüm derbilerde ortalık karışır hakem yüzünden inşallah o zaman yine imza atar birleşirsiniz umarım. . .

6
2
yanıtYanıtla
gs li:

aynen katliyorum sana... masallah her haberin altinda yorumun var...

yanıt2
yanıt0
GS LI:

saygısız ve onurda yoksun TFF. . . .

8
0
yanıtYanıtla
sas:

EN SONUNDA DOGRU BIR KARAR-BRAVO

0
7
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YANLIŞ YAPMIŞIZ TEZ İDAM ŞART !!!!!!!! BU ADAMIN İDAM EDİLMESİ GEREKİR . . . . . DEĞİL Mİ ? ULAM NE İLLET OLDUK LEHİMİZE BİŞEY YAPARSA İYİ ALEYHE YAPARSA KÖTÜ ÖYLEMİİİ ? İYİ DE NERDE ADALET ?HA O MU ?

3
3
yanıtYanıtla
.......:

SENİ İSTEMİYORUZZZZZ DADAŞLAR GRUBU OLARAK NE GÜZEL GİDİYORUZ FENER 2 ATTIK İÇİNE YAPMAAAA

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title