Haberler

Hüseyin Eroğlu, Samsunspor'dan ayrıldıktan sonra güzel bir yıl geçirdiğini söyledi

Güncelleme:

Samsunspor'un eski teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, görev süresi boyunca başarılı bir yıl geçirdiğini belirtti. Eroğlu, Samsun'da yapılan veda ziyaretlerinde basın mensuplarıyla da vedalaştı.

beyazlılarda görev aldığı süre zarfında çok güzel 1 yıl geçirdiğini söyledi.

Samsunspor ile geçen yıl şampiyonluk yaşayıp Trendyol Süper Lig'de mücadele etme başarısı gösteren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, bu sezon ise 5 maçta aldığı 1 puanın ardından görevinden ayrılmıştı. Samsun'da veda ziyaretlerinde bulunan Eroğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne de gelerek basın mensuplarıyla vedalaştı.

Samsun'da rüya gibi 1 yıl geçirerek 11 yıllık Süper Lig hasretine son verdiklerini ifade eden Eroğlu, "Samsunspor ile çok güzel bir yıl geçirdik. Camianın 11 yıllık hasretini bitirerek, hep birlikte Süper Lig'e yükseldik. Burada herkesin gönlüne dokunduğumuzu giderken de anladım. Antrenörlükte böyle şeyler olabiliyor, ayrılıklar yaşanabiliyor. Önemli olan arma ve Samsunpor'un başarısı. Giderken güzel ayrılmak da önemli. Samsunspor'a bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum. Sizleri de tanıdığım için çok mutluyum. Bu başarıda herkes pay sahibi. O yüzden gitmeden önce de Samsun'daki basın mensuplarıyla da vedalaşmak istedim" dedi.

Ziyaretin sonunda Hüseyin Eroğlu'na, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şube Başkanı Avni Demir ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Samsun'a ve Samsunpor'a verdiği hizmetlerden dolayı TSYD'nin plaketini hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eroğlu Samsunspor Samsun Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title