Haberler

Herkes aynı soruyu soruyor! Bu kadar parayı nasıl taşıdın Arda?

Güncelleme:

Arda Turan'ın "Seçil Erzan'a 13 milyon 900 bin doları elden verdim" ifadesi, paranın nasıl ve neyle taşınacağı sorusunu gündeme getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, yapay zekaya 12 metrekarelik bir odada 13 milyon dolar resmettirdi. Paranın kapladığı alanı görenler gözlerine inanamadı.

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası gündemdeki yerini koruyor. Eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in adının geçmesinden dolayı "Fatih Terim Fonu" olarak anılan olayın yankıları sürerken Arda Turan'ın "Seçil Erzan'a 13 milyon 900 bin doları elden verdim" şeklindeki ifadesi akıllara bu paranın nasıl ve neyle taşındığı sorusunu getirdi.

YAPAY ZEKA 13 MİLYON DOLARI RESMETTİ

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından 12 metrekarelik bir odada yapay zekayla resmedilen 13 milyon doların kapladığı alanı görenler gözlerine inanamadı. Fotoğraf karesi kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alırken birçok kişi "O kadar parayı nasıl taşımış?" sorusunu soramadan edemedi.

İşte o fotoğraf karesi;

Herkes aynı soruyu soruyor! Bu kadar parayı nasıl taşıdın Arda?

FON SKANDALI NASIL BAŞLADI?

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yıl içinde İstanbul Göktürk'te bir eve baskın düzenledi. Bu baskında özel bir bankanın Büyükdere şube müdürü Seçil Erzan gözaltına alındı. Bu operasyonun ardından "Fatih Terim Fonu" iddialarına neden olan dosyanın kapağı açılmış oldu. Evinde arama yapılan şüpheli Erzan hakkında ertesi gün nöbetçi mahkeme tarafından tutuklama kararı çıktı. Adli sürecin çok hızlı ilerlediği bu dosyanın kapağı aralandığında ise ortaya aralarında ünlü isimlerin olduğu ve yaklaşık 80 milyon doları bulduğu ifade edilen bir dolandırıcılık soruşturması çıktı.

Herkes aynı soruyu soruyor! Bu kadar parayı nasıl taşıdın Arda?

LİSTEDE SPOR CAMİASININ ÜNLÜ İSİMLERİ VAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Yılmaz tarafından yürütülen soruşturmada dosyaya onlarca şikayet dilekçesi girdi. 'Mağdur' sıfatıyla şikayet edenler arasında Galatasaray camiasının tanınmış isimleri Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya'nın yanı sıra kulüp yöneticilerinin olduğu iddia edildi.

MİLYONLARCA DOLAR BUHAR OLDU

Soruşturmanın bu aşamasında, Fatih Terim'in yaklaşık 10 milyon dolar kaybettiğini ifade edilirken, bazı iddialara göre dosya büyüklüğü 80 milyon dolara yakındı. Terim'in 12,5 milyon doları, Arda Turan'ın ise için 6 ile 8 milyon euro arasında parasının kaybolduğu da iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Seçil Erzan Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

Cerkez Ethem:

Topcuların milyon dolar parayı neden elden teslim ettiği sorgulanmıyor.Banka yolu ile yapmıyorlar Çünkü vergi kaçırıyorlar.Misal yıllık 10 milyon dolara anlaşıp bunu devlete 1 milyon dolar gösteriyorlar.Hükümet bunların peşine düşmüyor batık esnafı icraya veriyor.

163
5
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

Allah ihtiyaçtan fazlasını harca, biriktirme, bana güven, korkma Rezzak benim diyor. Çünkü biriken para ekonomiye dahil olmuyor. Ekonomi, biriktirilen harcanmayan paralar yüzünden sürekli dengesiz oluyor. Ama paraya hammallık edip biriktiriyorlar, sonra harcayamadan göçüp gidiyorlar...

149
12
yanıtYanıtla
KAĞAN KORKUSUZ:

Arda'nın verdiği 14 milyon dolar bir bavula sığıyor, bu görsel abartıdan başka bir şey değil. Bu görselde ki para miktarı 14 milyon dolar değil, 14 milyar dolardır.! :)))

45
51
yanıtYanıtla
Luckyboom:

100lük 100 dolar banknottan 1300 deste gerekir. 1 m2de 1 sıra için yaklaşık 10 deste gerekse, 130 m2yi tek sıra olarak kaplar. Bu görselde paralar yaklaşık 20 M2 belki daha az alana üst üste dizilmiş. Yani görsel pek abartılı değil. Bir de milyar yazmış ya herşeye de yorum yapmayın cahilliğiniz belli olmasın.

yanıt46
yanıt16
KAĞAN KORKUSUZ:

Daha önce 20 bin dolarlık deste gördün mü sen hayatında? 1300 deste yapmaz en fazla 100 deste yapar, kendini çok akıllı zannediyorsun ama ben para taşıma işindeyim kapalı çarşıda milyon dolarları bir arada görüyorum, ne diyorsam o kendini nimetten sayma.

yanıt4
yanıt3
Fatih Ozkanlı:

desteler 1 dolardan oluşuyor sanırım. yoksa 13milyon$ dolar bu kadar yer tutmaz.. insanları kandırmayın.. 100adet 100$ oluşan 1 deste para 10.000$ yapıyor. bunlardan 10tane üst üste koysanız 100.000$ yapar. bu şekilde kenarı 100.000$ olan 1 kare çizip alanın hesaplasanız 100.000$ x 100.000$ = 10.000.0000$ yapar. 2 bilemedin 3 valizlik işi var. Sizin paylaştığınız görsel anca Türk parasına çevirirseniz olacak bir şey..

85
9
yanıtYanıtla
Carsambali:

Kamyonla paraniz var,ne isiniz var fon falan caruk curuk islerle..

91
1
yanıtYanıtla
Smlsrky:

İnsanoğlu doymuyor işte hep daha fazlasını istiyor,bu yaşta milyon dolarların var hep daha fazlasını istio,

87
1
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Ne güzel olmuş

84
2
yanıtYanıtla
Ali Öztürk:

Bunlara sormuyorlarmi bu paralarin vergisi verildimi Avrupada hemen hapise sokuyorlar böylelerini (Uli hönes bayern münih baskani gibi )

81
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title