Haberler

Hatayspor maçının ardından

Güncelleme:

Süper Lig'in ilk haftasında Pendikspor, konuk ettiği Hatayspor'a 5-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Hatayspor maçının ardından

Doğukan DEMİRKIRDI - Sacit GÖNCÜ / İSTANBUL, (DHA)- Süper Lig'in ilk haftasında Pendikspor, konuk ettiği Hatayspor'a 5-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Osman Özköylü, "Bizim için hayal kırıklığı oldu. Hayallerimizde böyle bir şey yoktu. Maça kötü başlamadık, iyi başladık. Kalemize gelen ilk top gol oldu. Pozisyonlara girdik ama gelen ikinci top yine gol oldu. Kalemize gelen ilk iki topun gol olması bizi etkiledi. Savunmadaki basit hatalar. Rakibin 4 etkili atağı var. Bizim de pozisyonlarımız oldu ama maalesef topu içeri atmayı beceremedik. İkinci yarı farklı bir şeyler yapmak isterken başlama düdüğüyle topu kalemizde gördük. Yapmış olduğumuz 3 değişiklikten sonra hamle şansımız azaldı. Daha fazla değişiklik yapmak istiyorsunuz ama elimizde alternatif yok. Çok üzgünüz ama bizim gerçek potansiyelimiz bu değil. Yeni takımız, toplama bir takımız, eksiklerimiz çok fazla. Transferde yeteri kadar hızlı hareket edemedik. Birçok oyuncumuz sonradan geldi. 2 gün önce gelen Oscar'ı oyuna sokmak zorunda kaldım. Eze'yi oyuna sokmak zorunda kaldım. Bize ligde güç katacak oyuncular maalesef aramıza hep geç katıldığı için hem fiziksel anlamda, hem taktiksel anlamda isteidğimiz seviyeye gelemedik. Önümüzdeki süreci doğru şekilde kullanmamız gerekiyor. Transfer için yönetimimiz uğraşıyor. Yapmak zorundayız. Hepimiz bu dersten olumlu sonuçlar çıkaracağız. Üzüntülü bir sonuçla karşı karşıya kaldık ama buradan çıkaracağımız sonuçlar ilerisi için daha pozitif şeyler olacaktır" dedi.

"BU HAFTAKİ GİBİ KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLMAYACAK"

Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş ile oynayacakları mücadele hakkında konuşan Özköylü, "Tabii ki bugünkü gibi olmayacak. Bu maçtan çıkaracağımız dersler var. Welinton bizimle 2 tane 45 dakika hazırlık maçı oynadı. Tzavellas aynı. Bu tip oyuncuların genel durumunu düşünerek en hazır oyuncuları doğru şekilde seçerek Beşiktaş maçına çıkacağız. Belki farklı bir oyunla, farklı bir organizasyonla çıkacağız. Yapacağımız analizler bizim için çok önemli. Bu haftaki gibi kötü bir görüntü olmayacak. Keşke zamanımız olsa ama zaman yok. Bu zamanı 1 haftalık süreçte ne kadar doğru kullanabilirsek o bizim için kar olacak" ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL: BUGÜN SAHAYA ÇIKMAMIZ BİZİM İÇİN BİR MUCİZE

Bugün sahaya çıkmalarının bir mucize olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Bugün bizim adımıza sahaya çıkmak için önemli gündü. Bugün Hataylılara, depremzedelere umut olabildiysek, onları mutlu edebildiysek benim için en büyük galibiyet budur. Ben depremzedelere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz bugün onlar için sahaya çıktık. Bugün sahaya çıkmamız bizim için bir mucize. Bugün 5 gollü galibiyet aldığımız için mutluyuz. Umarım tüm depremzedeleri mutlu edebilmişizdir" dedi.

"DUYGU OLMADAN BU İŞİ YAPAMAZSINIZ"

Volkan Demirel ilk golden sonra duygulanmasıyla ilgili, "Duygu olmadan bu işi yapamazsınız. Bugün sahaya çıktığımız, ilk golü attığımız için, birikmişlik olduğu için. Böyle bir yokluktan kalkıp desteklerle birlikte buralara gelmek. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasa, yönetimim olmasa, Hataylılar olmasa olmazdı" şeklinde konuştu.

"İYİ HAZIRLANDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"

Transferlerini erken yaptıklarını ve iyi hazırlandıklarını belirten Demirel, "Biz zaman açısından iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Oyuncularımın hepsini ben izledim ve yorumladım. Ne istediğimi biliyordular. Transferlerimizi sezon başlamadan yaptık. Eğer mümkün olursa bir transferimiz bu hafta içinde gelecek. Ne istediğimi, kafamda nasıl bir oyun planladığımı takıma iyi lanse ettiğimi düşünüyorum. İnanın benim şu an ne galibiyet ne mağlubiyetin bir önemi yok. Benim tek derdim depremzedelere umut olabilmek" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Osman Özköylü Pendikspor Hatayspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title