Haberler

Hatay'da deprem anını yaşayan Volkan Demirel canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Allah rızası için yardım

Güncelleme:

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremde şiddetli yıkımın yaşandığı Hatay'dan yardım çağrısında bulundu. Sosyal medyadan açtığı canlı yayında gözyaşlarına boğulan Demirel, "Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum, lütfen. Çevre illerde aynı şekilde sadece Hatay değil. Rica ediyorum, Allah rızası yardım." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik deprem nedeniyle 10 ilimizde birçok bina hasar gördü. Bu illerden biri olan Hatay'da bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, canlı yayında gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu.

"BURADA DURUMLAR ÇOK KÖTÜ"

Hatay'da bulunan Volkan Demirel, deprem bölgesinden açtığı canlı yayında gözyaşlarına boğularak, "Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay'da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Yardıma muhtaç insanlar var. Allah rızası için yardım edin." dedi.

"RİCA EDİYORUM, ALLAH RIZASI İÇİN"

Demirel ayrıca, "Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum, lütfen. Çevre illerde aynı şekilde sadece Hatay değil. Rica ediyorum, Allah rızası için." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Volkan Demirel Kahramanmaraş Hatayspor Deprem Hatay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

the yellow canary:

nasıl insanlarsınız, adama goy goy yapma, ne kafasındasın yorumları yapıyorsunuz. hiç vicdanınız merhametiniz yokmu? 45 yaşında adam konuşamıyor, adam ne yaşamış ne yaşıyor demeden, hala takımcılık, particilik yapıyosunuz, o pis kalplerinizi de alıp yok olun bu dünyadan

255
0
yanıtYanıtla
HALİS ER:

SAKİN OL DEVLETİNE GÜVEN

51
164
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

bekara karı boşamak kolay klavye sakinleri

yanıt90
yanıt8
Erol Birol :

Halis Er biran önce doktora bas vur durumun vahim

yanıt24
yanıt4
Kseniya Aslan:

Maalesef sadece Türkiyede bir kişide zayflık gören insanlar bu kişiye daha çok saldırıyor. Adam şok geçiriyor belli. Ne kadar pis yorumlar var burada. Biraz insani düşünün.

168
3
yanıtYanıtla
Türk 182:

Gavura gavur diyorsunuz adamlar böyle bir durumda bu şekilde acimasiz davranmiyorlar üzerine düşen görevi yapiyorlar,biz Türk milleti olarak hangi ara bukadar merhametimizi kaybettik,adam Hatay da yerinde çaresizliği dile getirmiş,Allah yardimcimiz olsun gecmiş olsun Volkan kardeşim..

139
4
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Şok geçirmiş... Allah yardımcımız olsun

120
2
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Adam tranva yaşıyor cocuklar gözünün önünde caresiz kalmış kendide yaşamış aanlık refleksle bunu dile getiriyor yanu şu parti bana kızar bu partinin prtizanları şöyle düşünür mü diyecekti asıl bunu yaptıgı duyurdugu icin teşekkür etmemiz gerekir

77
1
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Çaresizlik içinde bir yardım çığlığı volkan Demirel den inşallah herkes kurtulur

50
1
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Allah yardimcisi olsun Volkan kardesim.Herkes birbirine kenetlenmesi lazim.Gün birlik günüdür.

45
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title