Haberler

Hakan Çalhanoğlu'nu memleket özlemi sardı! Avrupa'nın göbeğinde bangır bangır Bayburt türküsü dinledi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu memleket özlemi sardı. Milano sokaklarında gezerken arabasında "Söyleyim Bayburt'un Vasfı Halini" türküsünü dinleyen Çalhanoğlu, o anları "özlem" notuyla paylaştı.

Milan'ı eleyerek İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline bilet alan Inter'de milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun paylaşımı büyük ilgi gördü.

BAYBURT TÜRKÜSÜNÜ DİNLEDİ

Milano sokaklarında turlayan Hakan Çalhanoğlu arabasında "Söyleyim Bayburt'un Vasfı Halini" türküsünü dinlediği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Milli futbolcu gönderisine "özlem" notunu düştü.

DEVLER LİGİ'NDE İLKİN PEŞİNDE

10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile Manchester City karşı karşıya gelecek. İtalyan devinin kupayı kazanması durumunda ilk kez A Milli Takım forması giyen bir futbolcu, Devler Ligi kupasını kaldırmış olacak.

Hakan Çalhanoğlu'nun paylaşımı:

Hakan Çalhanoğlu'nu memleket özlemi sardı! Milano sokaklarında Bayburt türküsü dinledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Bayburt Milano Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Hayri :

Çok milliyetçi çocuk bunu hemen ziraat bankası yönetim kurulu üyesi yapsın akp

76
62
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben almanyada yasiyorum burdada araclarindan bangir bangir cadde ve sokaklari inleten sözde milliyetci veya tayipci genc bir kesim var ama rahat serbest yasam ve yönetime huzur ve refaha tatli paraya alistiklarindan biri bile Türkiyeye dönmeyi kabul etmez.

yanıt18
yanıt24
mahmut:

Bekir yapıcı, boş yapma. öyle yer değiştirmek kolay değil çocuklar var okul var. Ben bile Türkiye de başka kentteyim memkeleketime öyle hemen gidip yerleşeyim diyemiyorum. Boş yapma

yanıt22
yanıt8
Scott Eastwood:

Manchester city kaptani turk Gundogduyu nasil unutuyorsunuz esas manchester city kazanacak bak bunu yazin

9
47
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title