Haberler

Güneş'ten törene damga vuran eleştiri! Hedefinde Arda'ya şans vermeyen Jorge Jesus var

Güncelleme:

Beşiktaş'a imza atan teknik direktör Şenol Güneş, kendisi için düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Genç futbolculara şans vermediğiyle alakalı soruya çarpıcı bir yanıt veren Güneş, "İsim vermek istemiyorum ama Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu oynamadığında tartışılmayıp, benim gençleri oynatıp oynatmamam tartışılıyorsa arkasında bir şey ararım" ifadelerini kullandı. Güneş'in kastettiği genç futbolcunun Jesus'tan fazla süre alamayan Fenerbahçeli Arda Güler olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş, imza töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların yeni hocası, genç futbolculara şans vermediğiyle alakalı gelen soruya ilginç bir yanıt verdi.

"TÜRKİYE'NİN EN YETENEKLİ OYUNCUSU OYNAMADIĞINDA TARTIŞILMAYIP..."

Şenol Güneş, "İsim vermek istemiyorum ama Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu oynamadığında tartışılmayıp, benim gençleri oynatıp oynatmamam tartışılıyorsa arkasında bir şey ararım" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA "GÜNEŞ, JESUS'A SALLADI" İDDİASI

Sosyal medyada birçok kişi, Güneş'in bahsettiği ancak isim vermediği genç yıldız adayının Portekizli teknik adam Jorge Jesus'tan fazla süre alamayan Fenerbahçeli Arda Güler olduğunu iddia etti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Jorge Jesus Şenol Güneş Fenerbahçe Arda Güler Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Hüseyin Civelek:

Onun içinmi milli takımda hep emeklileri oynatıyordu.ne zaman gençlere fırsat verdi kendisi.

69
12
yanıtYanıtla
polat tatar:

Adam "vardır bir sebebi ki oynatmıyoruz, bak başkaları oynatmayınca eleştiri yapılmıyor, bana gelince yapılıyorsa, başka sebep ararım" diyor. Anlaşılmayan nedir?. Kısaca çifte standart var diyor.

yanıt4
yanıt13
Mehmet Alper Hakan:

Tipik Türk kafası bildiğimiz şenol işte. Hemen altında onu bunu aramalar, ona buna çamur atmalar. beceremeyince bahane bulmalar. ya bi bitin gidin artık ya

48
9
yanıtYanıtla
mastique:

bunun gibiler medyada cok güclüler. yabanci teknik direktör biraz basarisiz olursa medyadaki lobileriyle ayaklarini rahatlikla kaydirirlar. bu bir tek Fenerbahcede gecerli degil o da Ali Koc sayesinde. bir insan durup durup neden ayni teknik direktörü ayni takimin basina getirir ki? Ayni seyi yapip farkli sonuclar beklemek aptallarin hatasidir diye bosuna dememisler

35
5
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Sen Salih Talha İsmail gibi oyuncuları almadın ardayimi alacaksın. Hem arda güçsüz ve fiziksiz jesus hakli. Vah bjk nin haline Şenol hocayı zengin edecek ama kendi biryere varamayacak. Büyük hata

26
4
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Ya varya Şenol cidden sıktın artık ya. Sizin gibi zihniyetlerden biz yorulduk artık be valla. Gelir gelmez polemik vs oluşturmaya çalışıyor. Defolup gidin artık ya cidden...

20
2
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

Oyuncu ikende aynı halttı bu hala aynı. Tek dertleri ona buna çirkeflik edip aradan sivrilip götürmek. Son 20 senede türkiye bu işi çok iyi öğrendi. siyasetten spora kadar herkes bunun peşinde.

yanıt2
yanıt0
erdal kılıç:

şenol güneş kendi işine baksın

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title