Haberler

Göztepe, Kocaelispor'a mağlup olarak sıralamada geriledi

Güncelleme:

Göztepe, iç sahada Kocaelispor'a 1-0 yenilerek sıralamada geriledi. Rakiplerinin de kazanmasıyla Süper Lig hattından uzaklaşan Göztepe, beşinci sıraya düştü.

Ergin KARATAŞ / İZMİR,

1'inci Lig'de gol dahi yemeden üst üste 5 galibiyetle ikinci sıraya tırmandıktan sonra evindeki kritik randevuda Kocaelispor'a 1-0 yenilen Göztepe rakiplerine geçildi. Göz-Göz, en yakın rakibine iç sahada mağlup olduğu haftada diğer rakiplerinin de kazanmasıyla Süper Lig hattından inerek kendisini beşinci sırada buldu. Ligde Kocaelispor 23 puanla ikinciliği devralırken, lider Eyüpspor da 4-1'lik Adanaspor galibiyetiyle 27 puana ulaşıp, 20 puanda kalan Göztepe'ye 7 puan fark attı. Bandırmaspor, Altay'ı 2-0'la geçerken 22 puanla üçüncülüğe çıktı. Bodrum FK ise Manisa FK mücadelesini 2-0 kazanıp İzmir temsilcisini genel averajla solladı. Sarı-kırmızılı ekip bu hafta Erzurumspor FK deplasmanında kazanıp yeni bir galibiyet serisi başlatmaya çalışacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title