Haberler

Gökdeniz Şahin'in Hayali Gerçek Oldu

Bursa’da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin, hayalini gerçekleştirdi.

Bursa'da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin, hayalini gerçekleştirdi. Okul takımında Trabzonspor formasıyla mücadele eden ve tek hayali Trabzonsporlu futbolcuları görmek olan Şahin, bu akşam bordo-mavililerin Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçı öncesinde takımın kamp yaptığı otele babası Mustafa Şahin ve Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu ile birlikte geldi.

Trabzonspor takım Kaptanı Onur Recep Kıvrak, N'doye, Esteban, Rodellaga, Castillo, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Aytaç Kara, Olcay Şahan, Zeki Yavru, Onazi, Mustafa Akbaş ve Uğur ile buluşan Gökdeniz'in mutluluğu dikkat çekti. Onur Kıvrak, Gökdeniz Şahin'e forma ve kaşkol hediye etti. Tecrübeli kaleci, bu akşam giyeceği kaleci formasını ve eldivenlerini de Gökdeniz'e vereceğini belirterek, "Gökdeniz bizim kardeşimiz. Kendisini çok seviyoruz. Şunu bilsin ki ona hediye edeceğim eldivenler gol yemez" dedi.

Rodallega ve N'doye de maç formasını vereceklerini kaydetti. Gökdeniz de hayalinin gerçekleşmesinden dolayı hem çok mutlu olduğunu hem de büyük bir gurur yaşadığını vurgulayarak, "Hayatım boyunca bu anı unutmayacağım. Trabzonsporuma ve futbolcu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Gökdeniz Şahin, bu akşamki karşılaşmayı babasıyla birlikte tribünden izleyecek.

Gökdeniz Şahin'in kas hastalığı 2,5 yaşında ortaya çıkmıştı. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Şahin'in hastalığının tedavisi bulunmuyor. Buna rağmen umudunu hiç yitirmeyen ve hayata sıkı sıkıya tutunan Gökdeniz, koyu bir Trabzonspor taraftarı ve okul takımının da kalecisi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title