Haberler

GMG Kastamonuspor İskenderunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

TFF 2. Lig'de son 5 lig maçını kazanan GMG Kastamonuspor, İskenderunspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Fırat Gül, takımın bütünlüğünün en büyük silahları olduğunu belirtti.

TFF 2. Lig'de son 5 lig maçını kazanarak şampiyonluk yarışını sürdüren GMG Kastamonuspor, İskenderunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Fırat Gül, "Takımımızın bütünlüğü bizlerin en büyük silahı. Bundan sonraki maçlara da bu ruh haliyle çıkıp her maçtan istediğimiz sonucu almaya çalışacağız" dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, yeni hocası Fırat Gül'ün göreve gelmesiyle birlikte çıktığı son 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Yakaladığı galibiyet serisiyle Iğdır Futbol Kulübünü geride bırakarak Amedspor ile şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı İskenderunspor karşılaşmasının da hazırlıklarını sürdürüyor. 24 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak İsmail Dikmenli Tesislerinde antrenmanlarını devam ettiren Kastamonuspor, İskenderun maçından da galibiyetle ayrılarak rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeyi hedefliyor.

"Tüm takım tek yürek olmuş durumda"

Bundan sonraki maçların hepsinden galibiyetle ayrılmak için çabaladıklarını belirten Gül, "Geçtiğimiz haftalarda çok kısa aralıklarla maçlar oynadık. Bu biraz yıpratıcı oldu. Şimdi biraz daha toparlanma vaktimiz oldu. Oyunu savunma tarafından belli bir mesafeyi kat ettik. Oyunun hücum tarafında da mesafe kat ediyoruz. Girdiğimiz pozisyonlar önemli ve değerli ama bunları olumlu sonuçlandırmamız gerekiyor. Çünkü bazen tek farklı galibiyetler tedirginlik oluşturabiliyor. Bunun farkındayım ama hedefe giden yolda önce hedefimiz üç puan olduğu için o doğrultuda oynuyoruz ve bu şeklide de oynamaya devam edeceğiz. Oyun içinde, buradaki bütün oyuncularımız bizler için kıymetli. Her mevkide kimi kullanırsak kullanalım bütün oyuncular katkı vermeye çalışıyor. Bu anlamda bütün oyuncularımı da tebrik ediyorum. Kulübede olan, kadroya alamadığımız oyuncularımızın hepsi aynı hedef doğrultusunda tek yürek olmuş durumda. Biz bundan sonra kimi oynatırsak oynatalım herkesin yüzde 100'ü ile takımına destek vereceğinin farkındayız. Şu anda takımımızın bütünlüğü bizlerin en büyük silahı. Bundan sonraki maçlara da bu ruh haliyle çıkıp her maçtan istediğimiz sonucu almaya çalışacağız" dedi.

"Hedefimiz doğrultusunda istediğimiz sonucu almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Hafta sonu karşılaşacakları İskenderunspor'un kaliteli bir takım olduğunu söyleyen Gül, "Her mevkide kaliteli oyuncuları var. Daha önce Kastamonu'da oynamış oyuncuları da bulunuyor. Kolay bir maç olmayacak. Ligde kolay bir rakip yok, kolay bir maç yok. Mücadele etmeden, efor sarf etmeden, planlara uymadan maç kazanma şansımız yok. Biz hedefimiz doğrultusunda istediğimiz sonucu almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

"Ben ne diyorsam onu yapan oyuncu sahanın içinde kalmaya devam edecek"

Samed Ali Kaya'nın performansı ile ilgili değerlendirmede bulunan Fırat Gül, "Samed Ali Kaya, maçta çok iyi performans sergiledi. Özellikle ön alan baskılarını çok iyi yaptı. Topun orada kalmasını sağladı. Ben ne diyorsam onu yapmaya çalıştı. Zaten ben ne diyorsam onu yapan oyuncu da sahanın içinde kalmaya devam edecek" ifadelerini kullandı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

GMG Kastamonuspor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title