Haberler

Gaziantepspor'un İbrahim Toraman ile Görüşmesi Sürüyor

- Gaziantepspor'un İbrahim Toraman ile görüşmesi sürüyorGAZİANTEP - Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, İbrahim Toraman ile görüşmelere devam ettiklerini açıkladı.

- Gaziantepspor'un İbrahim Toraman ile görüşmesi sürüyor

GAZİANTEP - Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, İbrahim Toraman ile görüşmelere devam ettiklerini açıkladı.

Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt'u ziyaret etti. Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, adaylar arasında yer alan İbrahim Toraman ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Durmaz, "Hoca arayışlarımız sürüyor. Bu kapsamda İbrahim Toraman ile görüştük. Görüşmelerimiz sürüyor. İbrahim Toraman takımı inceliyor. Detaylarda anlaştığımız zaman takımın başına geçecek" dedi.

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üstlenmiş olduğunuz görevin zorluğunu biliyoruz. Allah sizlere yardımcı olsun. Bu konuda en fazla ihtiyaç duyacağınız kitle de medya iletişim araçlarıdır. Onun için karşılıklı anlayış ile olan biten her şeyi en iyi şekilde anlatabilirsiniz. Biz medya olarak Gaziantepspor'un düştüğü duruma çok üzülüyoruz. Bu suç sizin değil biliyoruz. Geçmişte yapılan bir takım hatalardan kaynaklanıyor. Fakat ne olursa olsun, bu takımın şu an yaşadığı şeyleri hak etmediğini düşünüyoruz. Onun için inşallah zor zamanda almış olduğunuz bu görevi layıkıyla yerine getirir, takımı tekrar bir üst lige çıkartırsınız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Toraman Gaziantepspor Arif Kurt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title