Haberler

"Garanti" diyen Sinan Engin, Fenerbahçe'nin yeni sezondaki teknik direktörünü açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Sinan Engin, sarı-lacivertlilerin teknik direktör İsmail Kartal ile yola devam edeceğini belirtti. Ünlü yorumcu yaptığı açıklamada, "Bana göre İsmail Kartal, Fenerbahçe'de gelecek sezon kalmayı garantiledi. 4 milyon euro falan bir teknik direktöre nasıl vereceksin? İsmail Kartal bu işi hak etti." dedi.

İsmail Kartal'ın geçici teknik direktör olarak Fenerbahçe'nin başına geçmesi ve sarı-lacivertlileri adeta şaha kaldırması sonrası, herkes deneyimli hocanın gelecek sezonda da takımın başında kalıp kalmayacağını merak ediyor. Konuya ilişkin Beyaz TV ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Sinan Engin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Garanti' diyen Sinan Engin, Fenerbahçe'nin yeni sezondaki teknik direktörünü açıkladı

"SENEYE BÜTÇELER DARALIYOR"

Sinan Engin derbi sonrası yaptığı açıklamada, "Domenec Torrent için bu görev piyango. Ancak İsmail Kartal yaptıklarıyla Fenerbahçe'yi toparladı. Bana göre İsmail Kartal, Fenerbahçe'de gelecek sezon kalmayı garantiledi. Bir santrfor, bir kanat, bir de arka tarafa baba oyuncu alacaksın ve İsmail Kartal ile devam edeceksin. Seneye bütçeler daralıyor. Yayından falan bu paralar gelmeyecek. İşler kolay değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Sinan Engin Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (4)

Murat ÇAMUR:

sizin işinize öyle gelir tabi kartaldan kargadan hoca olmaz vizyonu olan hoca lazım olacaksa fb evladı emre aykut ne güne duruyor.

5
22
yanıtYanıtla
Nazmi:

Atılan goller piyango bence

4
15
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sınan engın senı severım ve bır kez daha helal olsun ver sunlara agzının payını.yorumcu dıye oraya çıkan bazı şarlatanların karnı agrıyor adam basarı gosterıyor dıye.

1
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Türk futbolu bitti artık , SAN Marino liginden farksızız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title