Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçeli Valbuena'yı İstemiş

"Büyük takımlar kendi arasında transfer yapabilmeli" diyen Fatih Terim'in, Mathieu Valbuena'yı istediği ortaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Büyük takımlar kendi arasında transfer yapabilmeli" sözü gündem olmuştu. Terim'in istediği ismin Ozan Tufan olduğu iddia edilmiş ancak bu haber tecrübeli teknik adam tarafından yalanlanmıştı.

Habertürk'te yer alan habere göre Fatih Terim, Fenerbahçe forması giyen Fransız futbolcu Mathieu Valbuena'yı istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçeli Valbuena'yı İstemiş

TECRÜBESİNDEN FAYDALANMAK İSTİYOR

Sarı-lacivertli rakımda geçen sezon fazla şans bulamayan tecrübeli oyuncunun durumu bu sezon öncesi de belirsizliğini koruyor. Yıldız ismin yine ilk 11'de düşünülmemesi halinde kendilerinde forma giymesini isteyen Terim, Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde Valbuena'nın çok yönlülüğünden ve tecrübesinden faydalanmak istiyor.

İki takım arasında henüz hiçbir temas olmazken önümüzdeki günlerin neler göstereceği merak konusu...

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mathieu Valbuena Galatasaray Fatih Terim Ozan Tufan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (24)

parator:

ne bencil şımarık bir adam istemişmiş bilmem ne senden başka yok zaten kral . . kral kebabcı selo anladınmı ultra kendini beyenmişler ordusu

4
13
yanıtYanıtla
ööö:

sen nasıl bır aciz ezik adamsın tarıf edemıyorum

yanıt4
yanıt1
Ultra aslan ??:

Hadi ordan teresler Fatih terim adam gibi adamdır siz ilk önce kendi bahçenizdeki pisliği temizleyin dingiller kendi takımımızdaki kravatlı şehir eşkiyalarına bir bakın Türk futbolu 1994 den başlayarak Fatih Terim’le bir yerlere geldi ondan öncesi Malta ayarında bir milli olan akımımız vardı bilmiyorsanız babanıza dedenize sorun onlar iyi hatırlar

7
6
yanıtYanıtla
genzofb:

galatasaray taraftarına diyorum kulübünüze ricada bulunun rakibiz saygılıyız evet ama birşey isterken utanmasını bilmek lazım yedi yirmidört küfür edersiniz fenere sonrada utanmadan futbolcu istersiniz biraz edepli olmak lazım diye düşünüyorum yanlışmı.

3
9
yanıtYanıtla
-_:

Yanlış.

yanıt3
yanıt1
DOĞUŞTAN GSLİ:

Bu adam gsye gelsin sezonun futbolcusu seçilir not alın bu yazımı

11
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

futbolculuk yıllarında semanta lakablı imparator, yakında tüm Fenerbahçe''yi isteyecek.

2
7
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Şu mafya bozuntusu na hala destek verenler varya yazık ya. Takımını destekle tabiki ama adil ol...

4
2
yanıtYanıtla
Jagdtiger:

Cimbomu her döndüğünde şampiyon yapmış bir insan. Ekmeğini yedikten sonra şükür etmeyen sizler fatih hocaya da nankörlük yaparsınız elbette ki.

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

lan tüm spor gazete ve yazanlar it ossurdukca yalan söylüyorsunuz

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title