Haberler

Galatasaray, sır gibi saklıyordu! Gedson Fernandes'in sözleşmesindeki madde açığa çıktı

Güncelleme:

Transferin son gününde Galatasaray'ın kadrosuna kiralık olarak katılan Gedson Fernandes ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ünlü Portekiz gazetesi Record'un haber direktörü Sergio Krithinas, "Galatasaray sezon sonundaki şartlara göre kiralık sözleşmeyi 1 sezon daha uzatma hakkına sahip" ifadelerini kullandı.

Portekiz'in ünlü spor gazetelerinden Record'un haber direktörü Sergio Krithinas, Galatasaray'ın sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Benficalı Gedson Fernandes için, kiralık anlaşmayı bir sezon daha uzatma hakkına sahip olduğunu belirtti.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Krithinas, "Galatasaray potansiyeli büyük bir futbolcu aldı. Bence son derece başarılı bir transfer operasyonuna imza attılar. Benfica'nın da tercihi Galatasaray'dı; çünkü büyük bir kulüpte, oynamasını istediler. Şu anda Benfica'da halihazırda onun mevkiinde oynayan ve başarılı olan futbolcular olduğu için fazla forma şansı bulamayabilirdi. Ayrıca Jose Mourinho yönetimindeki Totthenam'da yedek bekletilmesi Benfica'nın hiç hoşuna gitmedi. Öğrendiğime göre Galatasaray sezon sonundaki şartlara göre kiralık sözleşmeyi 1 sezon daha uzatma hakkına sahip" diye konuştu.

"DURDURULMASI GERÇEKTEN ZOR"

Gedson'un potansiyeli büyük bir oyuncu olduğuna işaret eden Sergio Krithinas, "Topla oyunda mükemmel. Durdurulması gerçekten zor. Tam da Türk taraftarların seveceği nitelikte bir oyuncu... Bence Galatasaray taraftarı onu çok sevecek; çünkü oyunu yoğun biçimde oynar." dedi.

"BU İYİ İLİŞKİLER DE GEDSON'UN TRANSFERİNİ KOLAYLAŞTIRDI"

Ajansspor'un haberine göre; Krithinas, "Sürekli hücumu düşünen, direkt kaleyi gitmeyi tercih eden bir futbolcu. Top kazanmak konusunda başarılı, ama pas oyununda sorunları var. Gole yakın bir futbolcu; bence Fatih Terim yönetiminde potansiyelini saha başarısına dönüştürecek. Fatih Terim'in Rui Costa ile iyi ilişkileri var. Costa, İtalya'da oynarken, Terim onun teknik direktörüydü. Bu iyi ilişkiler de Gedson'un transferini kolaylaştırdı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özgür Sancar Galatasaray Portekiz Benfica Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (14)

GS:

İkinci Onyekuru vakası. Bağımlılık yapar 3 yıl kiralık gider gelir, sonra bırakın ben GS ye gideceğim der ve 60 milyonluk adam bedavaya bizim olur.

40
8
yanıtYanıtla
recep:

FATİH TERİM takıma faydalı olacağı alır başkaları da fatih terim istiyor diye alır işte fark burada işin özü kopyecilik le adam ayartmayla futbolcu alınmaz

14
5
yanıtYanıtla
?:

uygun fiyata vb. alma hakkı yok mu? uzatma da neymiş?

6
5
yanıtYanıtla
canıtın:

50 ml euro satınalma bedeli ve benfica satınalma opsiyonu istemiyor

yanıt4
yanıt2
kemalata:

50 miyon avro ama yeteneğine göre çok değil. çakne''yi 10''a satsak, 15''te marcao''yu okuturuz, 25 milyon da düşük faizli kredi çekeri bitti gitti. . .

yanıt0
yanıt0
Misafir:

adamın serbest kalma bedeli 120 milyon Euro. Hangi uygun fiyata alalım

yanıt0
yanıt0
Teknik:

Bizim ülkeye Usain Bolt getir gol kralı olur bir yıldır oynamayan Onyekuru son iki maçı aldı bizim Türk futbolcular 20 metre top sürsün orta yapamıyor koşu kalitelisi yüksek olan herkes bizim ülkede oynar sonra İrfan can 10 milyon para veriliyor yurtdışında bir milyon vermezler

10
0
yanıtYanıtla
recep :

Onu bunu boş verin de adamın duruşu bile güven veriyor AVRUPA kolayına bu transfer bedellerini ödemiyor bize gelince bizimde İMPARATOR gibi bir kazanımımız var çekirdekten GALATASARAY lı kariyeriyle etkiliyor ve oynatıyor . Teşekkürler yönetim teşekkürler FATİH TERİM

4
3
yanıtYanıtla
kim:

feneri korkular sardı desene

1
2
yanıtYanıtla
6709:

Ali Koç hemen almaya kalkar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title