Haberler

Galatasaray, Ocak ayında 7 oyuncuya imza attırmayı planlıyor

Güncelleme:

Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Galatasaray'da 7 futbolcuya imza attırmayı hedefliyor. Seri, Yunus Mallı, Onyekuru ve Kenan Karaman'ı kadrosuna katmayı planlayan sarı kırmızılılar, iç transferde de başta Marcao olmak üzere 3 futbolcusuyla masaya oturacak.

Galatasaray, dış transferle beraber iç transferde de harekete geçmeye hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da ocak ayı transfer dönemi bir hayli hareketli geçecek. Şampiyonluk yolunda devre arası transfer dönemini iple çeken teknik direktör Fatih Terim dış transferde istediği isimleri yönetime bildirmişti.

Sarı-Kırmızılılar, Jean Michael Seri, Yunus Mallı, Kenan Karaman ve Henry Onyekuru için en kısa zamanda çalışmalara başlamayı planlarken, yönetim iç transferde de yoğun mesai harcayacak.

MARCAO'YA ZAM YAPILACAK

Sezon başında ismi İtalyan devi Roma ve İngiliz ekibi Newcastle United'la ciddi bir şekilde anılan Marcao ile masaya oturulacak. Brezilyalı stopere zamlı yeni sözleşme teklif edilecek.

Sakatlığı nedeniyle ligin ilk yarısını kaçıracak olan kaptan Fernando Muslera'yla da yeni kontrat yapılması planlanıyor.

SARACCHI'NİN BONSERVİSİ ALINACAK

Öte yandan Mustafa Cengiz ve ekibi, Leipzig'den kiralanan Marcelo Saracchi'nin bonservisini almak için de Ocak ayında Alman temsilcisiyle pazarlıklara başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500

Yorumlar (15)

prof:

siyahi futbolcuları takıma almayın aynı parayı verin ama ancak kale arkasında top toplasınlardünyada en iyi topu bugün belçika oynuyor siyahi futbolcu sayısına bakın nekadar az okadar başarı

2
10
yanıtYanıtla
Master:

Ne alaka ? Dünya şampiyonu Fransa''nın kadrosunda kaç tane siyahi oyuncu var git say

yanıt11
yanıt1
angaralı0606:

Dayanaksız bir yorum

yanıt4
yanıt1
taraftar:

ONYEKURU İSTİYORUZ !!!

6
3
yanıtYanıtla
aşçı:

aç karnınızı doyurun dallamalar.

6
3
yanıtYanıtla
fb:

gs nasıl transfer yapacak uefa durumu var ffp var nereye yapıyor transfer eğer oyuncu satamazsa 1 tane bile oyuncu alamaz yani satmadan alamaz çünkü ffp bitmedi daha galatasaray için

4
4
yanıtYanıtla
Misafir:

Uefa ile olan anlaşması bitiyor sezon sonunda görürsün transfer yapıyormu yapmıyormu siz Bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa sittin sene şampiyon olamayacaksınız sezon sonunda ne koç ali kalır ne karbonat Erol demedi deme

yanıt1
yanıt1
Yapacağı:

Hangi transfer? Angi para? Hangi sezon? Daha 13 hafta var devre arasına

2
2
yanıtYanıtla
Türk:

ne 13 ü 9 hafta kaldı lig durmayacak ki hiç. ve 16. hafta ocak''ın 2. haftasına geliyor tranfer başlamıs olacak ondan önce

yanıt0
yanıt1
okan:

kebapçı mafyası olduğu sürece bu gs den bi cacık olmaz

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title