Haberler

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında HÜDA PAR bayrağı gerginliği

Güncelleme:

İstanbul'da Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan bir grup, HÜDA PAR bayrağını yakmaya çalıştı. O sırada araya giren 2 kişi, gruptan birine tokat attı. Sonrasında taraflar arasında yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla yenerek, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Sarı-kırmızılılar sokaklara akın ederek zaferi kutladılar.

HÜDAPAR BAYRAĞINI İNDİRİP YAKTILAR

İstanbul Bağcılar'da ise şampiyonluk kutlamaları sırasında gerginlik yaşandı. Bir grup taraftar direkte asılı olan HÜDA PAR bayrağını indirerek yaktı.

GERGİNLİK ÇIKTI

O sırada araya giren iki kişi genç taraftara tokat attı. Diğer taraftarlar da bölgeye gelirken, gerginlik bir anda büyüdü.

Haberler.com / Emre İliksiz - Spor

Galatasaray İstanbul Politika Spor Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (7)

mahalle sakini:

pkk bayrağına dokunmazken İslam partisinin bayrağını yakıyor terörist olduklarını ifşa ediyorlar.

53
64
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Bazıları ülkenin Afganistana döneceğini falan söylüyor. Ülke zaten Afganistan düzeyinden Türkiye düzeyine son 20 yılda geldi. Kardeş sen 20 sene önce Türkiyenin Almanya düzeyinde olduğunu mu düşünüyorsun? Ülke zaten bataklık içindeydi.

47
47
yanıtYanıtla
arif simsek:

yakında afganistana döneriz bu gidişle

43
22
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

12 eylülden önce durum bu kadar vahim değildi herkes sağduyulu olmalı vatanın bölünmez bütünlüğü için ne gerekiyorsa yapılmalı bizi suriyelileri aldığımız gibi alacak bir ülke yok bu toprakları her ne pahasına bu ülkeyi yıkmak isteyenlere karşı korumaya mecburuz

39
3
yanıtYanıtla
Mutlu Mesut:

Bir çocuk da ordan tam anlayamadım ama abi ... Fenerbahçeli diye bağırıyor. Yazık yetişme şekline bak. Kurt sofrasına kuzu bırakmak öğretilmiş sanırım. Daha çok kaos, daha çok kanlı bitsin diye insanlarımız Türk'ü Türk'e kırdırmaya çalışıyor. Hiç bir şeyden zevk alamaz olduk.. Gençlik öyle bir yetişiyor ki güzelliklere hasret kalacağız bu gidişle...

40
0
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Üç beş tane pkk sempatizanı. Ciddiye alınacak bisey değil. Türk bayrağını yakamıyorlar Parti bayrağını yakmaya çalışıyorlar.

10
11
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Araya giren iki kişinin kim olduğu hiç tahmin edilemiyor:))

16
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title