Haberler

Galatasaray'ın Gündeminde Olan Asamoah, Juventus'un Sözleşme Teklifini Reddetti

Güncelleme:

Galatasaray'ın sol bek bölgesindeki ilk adayı Asamoah'tan müjdeli haber geldi. 30 yaşındaki Ganalı sol bek, Juventus'un yeni sözleşme teklifini geri çevirdi.

Fatih Terim'in "iyi bir oyuncu, doğru bir transfer. ümit ediyorum devre arası olur" dediği Kwadwo Asamoah'ta son dakika gelişmesi yaşandı.

JUVENTUS'UN SÖZLEŞME TEKLİFİNİ REDDETTİ

Sarı-kırmızılıların ısrarla istediği Ganalı sol bek, İtalyan ekibinin yeni sözleşme teklifini reddetti.

Torino ekibinde 6. sezonunu geçiren Asamoah'ın ret cevabı sonrası Juventus ekibi strateji değişikliği kararı aldı.

Daha önce sol beke alternatif almadan oyuncusunu satmaya yanaşmayan Juventus, 4 Ocak'tan sonra istediği kulüple görüşmelere başlama hakkına kavuşacak olan Asamoah'ı transfer listesine koyma kararı aldı.

GALATASARAY'IN ELİ GÜÇLENDİ

Siyah-beyazlılar böylece Asamoah'ın bonservissiz ayrılma ihtimalinin önüne geçmeyi planlarken, bu durum Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

Asamoah için 'Bekle ve bonservissiz al' taktiğini uygulayan G.Saray yönetimi, son gelişmelerin ardından harekete geçerek uygun bir bonservis karşılığında yıldız oyuncunun transferini Ocak döneminde bitirme fırsatını yakalamış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kwadwo Asamoah Fatih Terim Galatasaray Juventus Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Reis:

GS''ın elinde rotasyon imkanı yok. İlk 11in dışına çıkınca tökezlemeye başlıyor, o yüzden tranfer sezonunu iyi geçirmesi önemli bir adım. Ama ondan önce yönetim kulübün önündeki en büyük engel. GS gibi köklü bir kulüp isterse Messi''yi getirsin böyle bir yönetimle geri vitesten ötesinin şanzımanda yerini bulamaz.

2
1
yanıtYanıtla
asil galatasaraylı genç bir delikanlı:

buda geldin artıgın bizim takıma. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title