Haberler

Galatasaray'ın 'Avrupa Fatihi' modu açıldı

Güncelleme:

Süper Lig'de zorlu sürecin ardından Göztepe maçıyla derin bir nefes alan Galatasaray, Avrupa Ligi'nde de Marsilya'dan lider döndüSerhan TÜRK - MARSİLYA / DHA - UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci hafta maçında deplasmanda Marsilya ile golsüz berabere kalarak puanını 4'e çıkaran Galatasaray,...

Süper Lig'de zorlu sürecin ardından Göztepe maçıyla derin bir nefes alan Galatasaray, Avrupa Ligi'nde de Marsilya'dan lider döndü

Serhan TÜRK - MARSİLYA / DHA -

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci hafta maçında deplasmanda Marsilya ile golsüz berabere kalarak puanını 4'e çıkaran Galatasaray, liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'de fırtınalı geçen bir dönemin ardından Göztepe galibiyetiyle nefes alan Sarı-kırmızılılar, Lazio galibiyetini Marsilya'dan çıkardığı bir puanla perçinleyerek adeta 'Avrupa Fatihi' modunu açtı. Yurda moralli dönen Galatasaray, hız kesmeden hafta sonu oynayacağı Çaykur Rizespor maçına odaklanacak.

BU DEFANS GOL YEMİYOR

Galatasaray'da cezalı olduğu için ligde bir süredir forma giyemeyen Marcao, Avrupa Ligi'nde takımdaki yerini alırken, Nelsson ile görev yaptığı iki maçta da kaleyi gole kapattı. Sarı-kırmızılılar Marcao-Nelsson tandemiyle çıktığı Lazio ve Marsilya maçlarında gol yemedi.

FATİH TERİM İLERİ TAŞIMA HEDEFİNDE

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim son iki resmi maçtan aldığı sonuçlardan memnun olsa da daha fazlasını istiyor. Oyun içi sistem değişikliğine gitme düşüncesinde olan tecrübeli teknik adam, bir anlamda oyuncularına da uyarı verdi. Morutan, Berkan Kutlu ve Marcao gibi isimlerin performansından memnun olan Terim, tüm takıma rehaveti yasakladı.

BOEY'İN DURUMU

Marsilya maçıyla bir süredir uzak kaldığı yeşil sahalara yeniden dönen Sacha Boey'in Fransa'da tekrar sakatlanması düşündürüyor. Boey'i takımın çok önemli bir parçası olarak gören teknik heyet, sağlık heyetinden iyi haberler bekliyor. Boey'in İstanbul'da detaylı tetkikleri yapılacak ancak Rizespor maçında oynaması zor gözüküyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Avrupa Fatihi Galatasaray Marsilya Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title