Haberler

Galatasaray ile eşleşen Kastamonuspor'un paylaşımı dalga konusu oldu

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Galatasaray ile eşleşen GMG Kastamonuspor'un yaptığı paylaşım tepki çekti. Eşleşmeyi sosyal medya hesaplarından duyuran Karadeniz ekibinin paylaşımında bulunan yazım yanlışları dalga konusu olurken, Galatasaray'ın yıldızsız logosunun kullanılması ise sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından eleştirildi.

Galatasaray ile GMG Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası 3 Eleme Turu'nda karşı karşıya gelecek. Kura çekiminin ardından Karadeniz ekibinin yaptığı paylaşım ise sosyal medyada gündem oldu.

YILDIZSIZ LOGO KULLANILDI

GMG Kastamonuspor'un Galatasaray ile eşleştiklerini duyurduğu sosyal medya paylaşımında yaptığı yazım yanlışları dikkat çekti. Öte yandan Karadeniz ekibinin kullandığı görselde Galatasaray'ın yıldızsın logosuna yer vermesi sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki aldı.

Galatasaray ile eşleşen Kastamonuspor'un paylaşımı dalga konusu oldu

Galatasaray ile eşleşen Kastamonuspor'un paylaşımı dalga konusu oldu

Galatasaray ile eşleşen Kastamonuspor'un paylaşımı dalga konusu oldu

Galatasaray ile eşleşen Kastamonuspor'un paylaşımı dalga konusu oldu

Galatasaray ile eşleşen Kastamonuspor'un paylaşımı dalga konusu oldu

TEK MAÇ OYNANACAK

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Eleme Turu maçları 18-19-20 Ekim tarihleri arasında oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak turda Galatasaray, GMG Kastamonuspor ile NEF Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Kastamonuspor 1966 Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (23)

Abdullah Çakmak:

Sayı saymasını biliyorsanız GS'nin ve FB'nin kupalarını ve ayrıca avrupa başarılarını da bonus olarak yazarak bir sonuca varın. FB, GS'nin arkasından sadece nal toplar.NOKTA.

277
94
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Adam kastamonuca yazmış tabi doğal ;))

177
54
yanıtYanıtla
Bayram Dere:

Önce Kastamonu Sporu yenin sonra Fenerbahçe ile uğraşın

55
144
yanıtYanıtla
yurtdisinda yasiyom duzenimi bozamam yigenim:

ayrimcilik. ikinci sinif gorme... ustenci bakis.... bir galatasarayli olarak yapilan bu muameleden utandim. ayip. oradaki sporcular, belki de hayatlarinda bir kez boyle bir sporcu grubuyla karsilasacak.. bunun yuceltilmesi yerine, yermenin dayanilmaz hafifligi... peh peh!!!!!

93
33
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Taraftar olarak sen niye muameleden utanıyorsun. Galatasaray'ı bu hallere düşüren takım ve yöneticiler utansın. Takımı ne hale düşürdüler.

yanıt11
yanıt3
Murat ÖREN:

Galatasaray bu senede ligin orta sınıf takımları gibi mücadele ettiği için buradan Kastamonuspor'a başarılar diliyorum. Kastamonu'nun geçen seneki Galatasaray'ı eleyen ikinci lig son sıradaki Denizlispor gibi elemesini isterim. Geçen seneyi bir hatırlayın.

48
73
yanıtYanıtla
SNR ALGN:

Fener ile derdiniz nedir ya sizin konu ne ara Büyük Fenerbahçe 'ye döndü Hazımsızlık var 6alatasaray lılarda

43
64
yanıtYanıtla
Levent COŞKUNDERE:

Cimbom sahanizda yani evinizde kupa alır siz ışık kapatirsınız .

77
29
yanıtYanıtla
Tahir Malavurur:

Kupada fener'e itelemeyen ilçe takımı kalmadı Pendik'tuzla 'ümraniye 'bolu'lüleburgaz Hepsi fenere kupada koyup eledi :) Tr kupası 1959 63 yıldır yapılıyor 115 yılık şike bahçe sadece 6 kez almış bu apayrı bir eziklik Lafa gelince büyük klüp :)

61
44
yanıtYanıtla
Cemal Taş:

Bende Kastamonu luyum helal olsun hakedilmeyen yıldızlar konmamış muhteşem olmuş

37
66
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title