Haberler

Galatasaray'ın Düzenlediği Gecede Özbek ve Tudor Düşman Çatlattı

Güncelleme:

Galatasaray camiası, tekerlekli sandalye basketbol takımı için düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Gecede Başkan Özbek ve Tudor'un yan yana oturması dikkat çekti.

Çırağan Sarayı'nda "Engelleri Aşıyoruz" başlığı altında düzenlenen geceye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katılırken, Galatasaray A Futbol Takımı, Galatasaray Divan Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Üyeleri, GSYİAD üyeleri, Galatasaray Camiası'nın önemli isimleri, sanat dünyasından ünlüler yer aldı.

TUDOR VE ÖZBEK YAN YANA

Gecede, alınan ağır yenilgiler nedeniyle büyük tepki toplayan İgor Tudor'un Başkan Özbek'le yan yana oturması dikkat çekti.

ÖZBEK: "ENGELSİZ ASLANLARIMIZA VERDİĞİNİZ DESTEK GURUR VERİCİ"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gecenin açılış konuşmasını yaparken sözlerine Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi'ni kuran rahmetli başkanımız Özhan Canaydın'ı anarak başladı. Başkan Özbek, "Galatasaray, Türkiye'nin en köklü, en büyük camiası aynı zamanda en büyük ailesidir. Bu bilinçle; Galatasaray camiası olarak sayısız kez bu tarz birlik ve beraberlik organizasyonlarına imza attık. Bugün siz değerli Galatasaraylıların sayesinde yine engelleri aşıyoruz. Bizleri her zaman gururlandıran, yurt içinde ve yurt dışında sayısız başarı elde eden Engelsiz Aslanlarımıza vermiş olduğunuz destek büyük gurur verici. Bu gecenin organize edilmesinde birçok kişi aylarca gecesini gündüzüne katarak büyük emek sarf etti. Gerek eşim Mesude Hanım, gerek kızım Neslihan gerekse de yönetim kurulu üyelerimizin eşleri yoğun bir mesai harcayarak bu geceyi Galatasaray Ailesi'ne armağan etti" dedi.

İSMAİL AR: "MAYISLAR BİZİM OLACAK"

Engelsiz Aslanlar'ın takım kaptanı İsmail Ar, "Bu güzel geceyi organize eden başta başkanımız Dursun Özbek ve eşi Mesude Hanım olmak üzere yöneticilerimizin eşlerine çok teşekkür ediyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz takım olarak en büyük teşekkürü Mayıs ayında getireceğimiz kupalarla edeceğiz. İnşallah ocaklar diğer takımların olsun, mayıslar bizim olacak" açıklamasında bulundu.

ERGÜN: "BİZE UMUT IŞIĞI OLDULAR"

Galatasaray A Futbol Takımı teknik heyeti ve futbolcularının da tam kadro yer aldığı gecede Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Galatasaray'a yakışan bir gece. Engelsiz Aslanlarımız bizim gurur kaynağımız. Onlar, sadece kulübümüz değil, bütün engelli vatandaşlarımız için misyon üstlendiler. Logomuzu, rengimizi, ismimizi uluslararası arenada en üst düzeye taşıdılar. Umut ışığı oldular. Onların yararına yapılan bir gece. Biz de teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizle elimizden gelen desteği onlar için her zaman yapacağız. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

İNCESU: "DÜNYADAKİ ENGELLİLER ADINA GALATASARAY'A TEŞEKKÜR EDERİM"

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu ise "Uzun zamandır bu geceyi planlıyorduk. Başkanımız ile projelerimiz için görüşürken Galatasaray'a anlam katacak, farkındalık yaratacak proje düşünmüştük. Mükemmel bir organizasyonla Galatasaray'ın değerlerinin bir araya gelmesini istedik. 100. yılda kurulup, 12 yıl boyunca hem Türkiye'nin hem dünyanın bakış açısını değiştiren tekerlekli sandalye basketboluna ve farkındalığa dikkat çekmek istedik. Bunu önemseyen başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eşi Mesude Hanım, kızı Neslihan Hanım'a projeyi sunduk. Sağ olsunlar her toplantıya katıldılar. Bizim işlerimizden dolayı katılamadığımız toplantılarda bile yer aldılar. Yönetim Kurulu üyelerimizin eşleri ki onları Melek Aslanlar olarak adlandırıyorum. İnanılmaz çaba sarfettiler. Tüm emeği geçen profesyonellerimize çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuza, eşlerine ve başkanımıza teşekkür ediyorum. 12 yılda, bu işin başındaki ve Galatasaray'ın görevlendirdiği insan olarak söylüyorum, 2005 öncesi ve şimdiki arasında uçurum var. Bunu Galatasaray sağladı. Dünyadaki engelliler adına Galatasaray'ımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Çırağan Sarayı Cenk Ergün İncesu Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

..:

MAYISTA 2NİZ DE PAKET OLACAKSINIZ

4
0
yanıtYanıtla
ABDULLAH.:

NE GÜZEL HİÇ BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ HALA GÜLÜP OYNUYORLAR BİZ GS A GÖNÜL VEREN MİLYONLARCA TARAFTAR ÜZÜLÜP DURUYORUZ YAZIK BE YAZIK ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN İNŞALLAH. . . . . . . ALLAHIM İNŞALLAH TM AKHİSAR DA BİZİ YENERDE BU ŞER. . . EFSİZLERDE BİR AN ÖNCE DEFOLUP GİDER.

3
0
yanıtYanıtla
ali:

Defolsun gitsin ikisi de

3
0
yanıtYanıtla
isim soyisim:

Taraftar kahroluyor, bunlar kutlama peşinde yazık

2
1
yanıtYanıtla
ne umduk ne bulduk:

gsaraylıyım ama şu dönem beşiktaşın hadi olmadı başakşehirin şampiyonluğu hakettiği yıllardayız. çünkü her ikisi de bu işe projeye yıllar önce başaldılar. başakşehir 4 yıl beşiktaş 6 yıl önce başladı ve bedelini de ödediler. stat yapımı sırasında kaç sezon deplasman deplasman dolaştı gs ve fb statd vermedi, şampiyonluğu uzaktan izledi acı çektiler ama kadroyu teknik ekibi yönetimi sağlam kurdular artık hasılat zamanı hiç sızlanmayalım hele ilk yılında toplama takımla şampiyonluk sadece şans,

3
0
yanıtYanıtla
aydın:

tarihi hezimetten kurtulmuşuz nerdeyese her derbiyi kaybetmişiz avrupada ismini bile bilmediğimiz köy takımına elenmişiz bunlar düşman çatlatıyoz diyo bu görüntülere düşmanlar sadece güler ve sevinir aha şuraya yazıyorum bu haftada akhisar biz evimizde yenmezse şaşırmayın. ha bu arada fatih terimde ikili oynuyor oda gelmek istemiyor ama taraftar küsmesin diye bişe demiyo

2
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Bir iki hafta sonra görürüz sizi rolcüler

1
0
yanıtYanıtla
Güneş batıdan doğduğunda. ..:

Ulan harbiden düşman çatlatmış bu ikili Kahveden eve geliyorum bir baktim her sokak da çatlamış üç beş fb li ts li bjk li Döndüm dedim ki helal olsun baskan

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İnsan 3-0 lık yenilgiyi kutlar , akıl almaz bu kutlama , akıllara zarar

1
0
yanıtYanıtla
ali:

Allah muhabbetinizi arttırsın inşalah sezon sonuna kadar gitmez de kalır

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title