Haberler

    Galatasaray'da Transfer Çalışmaları Başladı

    Ligde avantajını sezon sonuna kadar korumak isteyen sarı-kırmızılılarda devre arası için transfer stratejisi oluşturuluyor.

    Süper Lig'in lideri 'da yönetim devre arası transfer politikasını şimdiden oluşturmaya başladı. Sarı-kırmızılılar 21. şampiyonluk için kadroyu güçlendirmek isterken, bir yandan da Tudor'un raporu doğrultusunda takımdaki oyuncularla ilgili kararını verecek.

    Hırvat teknik adam, sol bek için yaz döneminde de gündeme gelen 'ın alınması yönünde görüş belirtti. Ganalı oyuncu için 'a yeni bir teklif sunulacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah için 1.5 milyon euro önermeyi düşünen Galatasaray, Torino ekibiyle yapılacak görüşmelerde sezon sonunda Asamoah'ı bedavaya alma kozunu oynayacak.

    Tudor'un ayrıca scout ekibinin çalışmalarını incelediği, takıma genç oyuncu kazandırmak için yönetimle de görüşüp devre arasında kadroyu genişletmek istediği ifade edildi.

    Takıma sağ bek, sol açık ve forvet takviyesi yapılmasını isteyen Hırvat teknik adam, genç futbolcuların kadro derinliği katacağı fikrinde.

    Fazla forma şansı bulamayan oyuncular hakkında henüz kararını vermeyen Tudor, Türkiye Kupası'nda sergilenecek performanslara göre yönetime rapor verecek.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kwadwo Asamoah Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title