Haberler

Galatasaray'da Kaleci Krizi

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 20 Ocak Pazar Günü Bursaspor ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Bu Sabah Gerçekleştirdiği Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 20 Ocak Pazar günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Basinas el yaktı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızlı futbolcular taç ve şut çalışması yaptı. Neşeli geçen antrenmanda Feldkamp, çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına yapmalarını istediklerini anlattı.

Antrenmanda Nonda takımdan ayrı antrenör Cevat Güler eşliğinde güç çalışması yaparken, bağırsak enfeksiyonu geçiren Orkun ile sakatlıkları bulunan Aykut, Hasan, Mehmet Güven, Okan, Lincoln ve Ayhan idmanda yer almadı.

Kaleciler Orkun ile Aykut'un idmana katılmaması nedeniyle Feldkamp, PAF takımı kalecisi Barbaros Şahin'i çalışmaya dahil etti.

Kulüp doktoru Murat Çevik, sakat oyuncuların durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sarıyer maçında sakatlanan Hasan ve Aykut'un tedavilerine devam etiklerini belirterek, "Orkun bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için fazla sıvı kaybetmesin diye salonda çalıştırdık. Mehmet Güven'in sağ kasığında rahatsızlığı bulunuyor, kendisini fazla riske etmemek için dinlendiriyoruz. Okan, Lincoln ve Ayhan ise özel programları dahilinde çalışıyorlar" dedi.

Ayhan, antrenmanın sonlarına doğru sahaya çıkarak, bir süre takımdan ayrı koşular yaptı.

Bu arada, Bir Dilek Tut Derneği'nden gelen hasta bir çocuk antrenman sonunda futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Galatasaray, Bursaspor maçı hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title