Haberler

Galatasaray'da bir dönemin sonu! Domenec Torrent, futbolculara ayrılacağını açıkladı

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torret'le yollar ayrılıyor. Katalan çalıştırıcı bugün Florya'daki antrenman öncesinde sarı-kırmızılı futbolcularla yaptığı toplantıda, gelecek sezon yüksek ihtimalle takımın başında olmayacağını açıkladı. Torrent'in menajeriyle yapılacak toplantıda tazminat konusunda anlaşma sağlanırsa yolların ayrılması için sezon sonu beklenmeyecek.

Galatasaray'da performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan teknik direktör Domenec Torrent, gelecek sezon takımın başında olmayınca futbolcularına açıkladı.

TAKIMA AYRILACAĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet'ten Cumhur Önder Arslan'ın haberine göre, Torrent bugün Florya'daki antrenman öncesinde Galatasaraylı futbolcularla toplantı yaptı. Katalan çalıştırıcı, gelecek sezon çok yüksek ihtimalle Galatasaray'ın başında olmayacağını takıma açıkladı.

ANLAŞMA SAĞLANIRSA AYRILIK KISA SÜRE İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞEBİLİR

Domenec Torrent'in menajeriyle yapılacak görüşmelerde eğer tazminat konusunda anlaşma sağlanırsa, İspanyol hoca ve ekibinin Galatasaray'dan ayrılığı kalan maçlar öncesinde de gerçekleşebilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Murat ÖREN:

Babel, Ömer Bayram. Arda Turan, Muslera, Feguli, Berkant , Taylan , Alparslan, Emre , Semih ,Omar ve Gomis bu oyuncular ile devam etmeyi düşünüyorlarsa ben Torrent olsam kesinlikle bırakırdım. İstediğiniz getirin kadro gerçekten vahim durumda.

9
4
yanıtYanıtla
R.F.T. Recep Fatih Tezol:

Allah' ını seversen kal . Yalnız küçük bir ricam olacak çıkarken çöpleri de atarsan çok memnun oluruz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title