Haberler

Galatasaray Süper Kupa finaline çıkmadı! Takım dönüş yolunda

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapılacak ve Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçına dakikalar kala Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözü yazılı pankartı, Atatürk posteri ve tişörtüne izin verilmemesi krize neden oldu. Galatasaray yönetimi, futbolculara maçın oynanmayacağını belirtti. Takım dönüş için hazırlanıyor.

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi kriz çıktı. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım otellerinden çıkmadı. Galatasaray yönetimi, futbolculara maçın oynanmayacağını belirtti. Takım dönüş için hazırlanıyor.

GALATASARAY OTELE GERİ DÖNDÜ

Toplantının sona ermesinin ardından stada gidilmesi beklenirken, yeni bir kriz yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınmaya Atatürk baskılı tişörtlerle çıkacağını bildirdi. Ancak Suudi yetkililerden izin çıkmadı. Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi.

HENÜZ STADA GİTMEDİLER

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, görüşmenin yapıldığı otelden farklı otellerde başkanlarından gelecek son kararı bekliyor. Kafilelere henüz stada gitmek için yola çıkmadı.

MAÇA ÇIKMAYABİLİRLER

Galatasaray, kamp yaptığı otele geri döndü. Sarı kırmızılılar, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve kabul edilmezse maça çıkmayacaklar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Suudi Arabistan Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Riyad Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (80)

Benim Kkk:

Gelmis geçmis en buyuk insan çöl bedevilerinin ağzina malzeme olamaz

455
319
yanıtYanıtla
Poyraz:

Dayı ağır ol molla desinler

yanıt103
yanıt199
Muhammed Avcı:

Peygamber efendimiz Hz Muhammed sav me Arabın oğlu de,hilafeti kaldırıp Ümmeti sahipsiz bırak.binlerce yıllık geçmişi bir gecede çöpe at,içki kumar,zina ne kadar günah varsa memlekete getir İslam adına ne varsa hepsini bitir, Batı'nın kokuşmuş sözde fikrini ideolojisini laik seküler görüşünü al,dini devletten ayır,dini sadece insanların vicdanına bırak vs.vs.say say bitmez.sonra en dünyanın en büyük adamı ol.bu nasıl bir mantık düşünce

yanıt1
yanıt12
Burak Özşenoğlu:

Filistin bayrağı ile çıkmak daha mantıklı olur du

298
351
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Aynen oyle

yanıt0
yanıt1
ahmey bulut:

Sen ac onu evinde camına.

yanıt103
yanıt45
Mustafa Acar:

Ne duruyorsun gitseydin

yanıt44
yanıt18
türkün gücü:

2 TAKIMDA İSTİKLAL MARSINI OKUYAN TOPLAM KAC KİŞİ VAR SAYARMISINIZ :) BU KADAR MİLLİYETCİNİZ MADEM FERDİ BİLE TÜRKCE Yİ KONUSAMIYOR DOGRU DURUST 22 KİŞİDEN 5 KİŞİ OKUYOR SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ

221
302
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

İstiklal marşını okuyamıyorlar ama giydikleri formada ay yıldızım var bu yeter ortaçağ kabile devleri bana ayar veremez. Gitme3k hata idi üç kuruş para için onurumuzu pazarlık malzemesi yaptık

yanıt240
yanıt93
Gökhan Eker:

Türk düşmanlığına soyunmak sana ne kattı.

yanıt85
yanıt20
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title