Haberler

Futbolcular Derbiden Cezalı Çıktı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta 8 futbolcu cezalı duruma düştü.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta 8 futbolcu cezalı duruma düştü. Hakem Bülent Yıldırım gösterdi 12 sarı karttan sarı-lacivertli 5 futbolcu cezalı duruma düşerken, sarı-kırmızı takımdan ise 3 futbolcu cezalı duruma düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta 8 futbolcu cezalı duruma düştü. Fenerbahçe'den Mehmet Topal, Emenike, Gökhan Gönül ve Bekir kart görerek cezalı duruma düşerken, Emre ise ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesinden dolayı haftaya oynanacak olan Medical Park Antalyaspor maçında forma şansı bulamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda ise Sneijder ile Hakan Balta gördükleri sarı kart ile deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçında cezalı duruma düştü. Ayrıca Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Melo da gördüğü kırmızı kart ile Sivasspor maçında kadroda yer alamayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title