Haberler

Futbol Yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den Hasan Şaş'a: Pavyon Fedaisi misin?

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray - Fenerbahçe maçının sonunda Fenerbahçeli futbolculara saldıran Hasan Şaş'ı hedef aldı: Pavyon fedaisi misin yardımcı hoca mı karar ver.

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray, evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin sonunda çıkan olaylar, maçın önüne geçti. Fenerbahçeli Jailson'un Belhanda'ya tokadıyla ortalık karışırken iki takım futbolcuları birbirine girdi. Fenerbahçe'den Jailson ve Soldado, Galatasaray'dan ise Ndiaye kırmızı kart gördü.

HASAN ŞAŞ ÇILDIRDI

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli futbolcuların üzerine hücum ederken olayların fitilini ateşleyen isimlerden biri oldu.

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, bugünkü köşe yazısında Hasan Şaş'ı hedef aldı. Çelikler'in yazısının bir kısmı şu şekilde:

"PAVYON FEDAİSİ MİSİN YARDIMCI HOCA MI?"

"Bir çift lafım da Hasan Şaş'a.. Ya teknik direktörlük yap, ya amigoluk.. Ama ne yaparsan yap önce sportmen ol. Her pozisyonda yan kulübeye efelenmeler, dışarıda kavga çıksa ağzıyla burnunu yer değiştirecek Skrtel'e arkadan saldırmalar.. Pavyon fedaisi misin yardımcı hoca mı bir karar ver.. Demek ki 3. golü yese takımın bir de adam vuracaksın..

6222'den ceza almalı.. Haa pardon o yasa sadece Fenerbahçe'ye uygulanıyordu değil mi?"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Ali Çelikler Galatasaray Hasan Şaş Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (47)

Gs li:

Birinz de hakem ne yaptı maçta diye söylemiyorsunz Adeletin olmadığı yerde Hasan Abi adaleti size böyle göstermek istemiş hepsi bu ,siz çok adamdınız ya,herkes yorumcu olmuş

1
7
yanıtYanıtla
fetohakan:

hasan abinnin cani cehenneme

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

Hasan Şaş''ın adamlığın zerresini barındırmıyor. Terim-Şaş ikilisi mi Polat-Memati ikilisini mi belli değil.

5
3
yanıtYanıtla
Yazık:

Hasanı adam yerine koyup bide yorum yapıyolar adama.

5
2
yanıtYanıtla
Menduh işiyok:

Bir spor yorumcusuna yakışmiyan cümleler sarf eden SERDAR ALİ ÇELİKER sen ukalanın ünde gidenisin, sen ateşi kürükleyen bir iblissin başka sana ne söylenir bilmem. . . . .

4
3
yanıtYanıtla
Hoyranli:

Hasan şaş -Ayhan Akman-Bülent Korkmaz bunlar futboldan uzaklaştırılmalı yaşaklıkta üstlerine yok

4
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Hasan Şaş için saha kenarına kafes yapılmalı.

4
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Fatih Terim etrafına kendisi gibi kişileri toplar her zaman.

4
1
yanıtYanıtla
fenerbahçeli:

ne olacak adananın conoları gelmişler galatasarayın başına millete dayak atmaya hoca olmaya deyil yazık şugalatasaraya yazık ne hallere gelmiş kimlere kalmış yazıklar olsun fatih terim ve yandaşları

2
3
yanıtYanıtla
Jailsona laf yok???:

Yav Hasan Şaşın yaptığı doğru demiyorum da Beşiktaşlıların sahaya indiği maçta Meloyu seyirciyi tahrik etti diye linç edenler Jailsona tek laf etmiyorlar çıldıracam. Ya adam tokat attı tokat Arenada G. Saraylı bir futbolcuya maç sonunda tokat attı. Bu işi bi G. Saraylı futbolcu Kadıköyde ya da Vodafone Arenada yapsa kan dökülürdü be asıl Jailsonu başta futboldan men edin hatta artık sizi de keşke biri men etsede adam gibi tarafsız yorum yapan insanları izlesek

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title