Haberler

Futbol şöleninde kazanan spor ve centilmenlik oldu

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi Spor Okulları tarafından organize edilen 16. Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü ve 4. Şenol Köse Şampiyonlar Ligi Futbol Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu.

Aliağa Belediyesi Spor Okulları tarafından organize edilen 16. Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü ve 4. Şenol Köse Şampiyonlar Ligi Futbol Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu. Alt yaş gruplarından yaklaşık 300 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren takım ve sporcular için kupa töreni düzenlendi. Turnuva katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Biz hep birlikte çok güzel bir Aliağa'yız" dedi.

Aliağa spor'un altyapısında oynadıkları dönemde geçirdikleri kazalar sonucu yaşamlarını yitiren Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü'nün isimleri geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasıyla yaşatılıyor. Uzun süre Aliağa spor'da altyapı antrenörlüğü yapmış olan ve 2016 yılında hayatını kaybeden Şenol Köse'de unutulmadı. 24 takımın mücadele ettiği turnuvada minikler kategorisinde birinci Altın spor, ikinci Ejder spor, üçüncü Krampon spor ; Yıldızlar kategorisinde Yıldırım spor birinci, Golcüler spor ikinci, Sarıkırmızı spor üçüncü olurken turnuvanın en centilmen oyuncusu Nevzat Bozoğlu, en değerli oyuncusu ise Enes İldeş oldu. Turnuvanın gol kralları Emir Kaan Gökduman, Metehan Çakır, asist kralları Ahmet Emin Anaç, Çınar Temel, en az gol yiyen kalecileri Alperen Coşkun ve Ömer Kılıçpınar oldu.

Ödül töreni düzenlendi

Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda dereceye giren takım ve sporcular için Aliağa spor FK Aslı Kavaklıoğulları Altyapı Tesislerinde ödül töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu ödül töreninde aileler de çocuklarını yalnız bırakmadı. Ödül heyecanı yaşayan çocuklara kupalarını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye başkan yardımcıları, spor eğitmenleri, vefat eden çocukların aileleri, turnuvaya destek olan firma temsilcileri ile Şenol Köse'nin eşi Sevil Köse takdim etti. 4. Şenol Köse Şampiyonlar Ligi Futbol Turnuvası'nda dostluk mücadelesi veren Aliağa Belediyesi Futbol Spor Okulu, Aliağa Belediyesi Helvacı Spor Okulu, Aliağa Galatasaray Futbol Okulu ve Aliağa Göztepe Futbol Okulu sporcuları da madalya ile ödüllendirildi. Ailelerin de büyük heyecan yaşadığı ödül töreni, kupa ve madalya takdiminin ardından toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aliağa Belediyesi Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title