Haberler

    Fenerbahçeli Frey'in Menajeri Gallianza: Erzurumspor Frey'in Bonservisini Nasıl Ödeyecekti?

    Güncelleme:

    Fenerbahçeli futbolcu Frey'in menajeri Gateano Gallianza, Erzurumspor iddialarıyla ilgili konuştu. Gallianza, "Frey için Zurich 4-5 milyon euro istiyordu. Erzurumspor bu parayı nasıl ödeyecekti?" ifadelerini kullandı.

    Fenerbahçeli futbolcu Frey'in menajeri Gateano Gallianza, sezon öncesinde oyuncunun Erzurumspor'a önerilmesi iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

    Gallianza'nın açıklamaları şu şekilde:

    "Frey'in tek yetkili menajeri benim ve transfer sürecinde Erzurumspor'la kontağım olmadı. Frey için Zurich 4-5 milyon euro bonservis istiyordu, oyuncuyu bırakma niyetinde değillerdi. Erzurum'a saygı duyuyorum ama bu parayı nasıl ödeyeceklerdi? Frey, İsviçre'den ayrılacak ise Türkiye'nin büyük kulüplerine gidebilirdi. Fenerbahçe de bu kulüplerden biri. Bu iddiaların nasıl çıktığını bilmiyorum. Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Liginde oynamak için geldi. Haberlerin nasıl çıktığını anlamış değilim."

    MEVLÜT DOĞAN 'İZLEDİK BEĞENMEDİK' DEMİŞTİ

    Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, Fenerbahçe'de forma giyen Frey'in sezon başında kendilerine önerildiğini söyleyerek, "Frey ile ilgili bize teklif edildi. Kendisini izledik ancak beğenmedik. Zaten listemizde 6. sıradaydı" ifadelerini kullanmıştı

    Kaynak: Skorer / Spor

    Erzurumspor Kulübü Fenerbahçe Senad Ok Spor Haberler

    Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500

    Yorumlar (17)

    Unitimsah:

    Frey nerde oynadigi belli olmayan 5 degil 3 para bile etmez 3.lig oyuncusu.baska bisey degil.fenerin parasi deniz

    25
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın.:

    FENEVBAZEYİ ÖNÜNE GELEN DOLANDIRIYO TERRANAO COCUMOLLI VS VS

    19
    3
    yanıtYanıtla
    Fıreyci Tayfa:

    Bu adam mükemel topcu bence gol kralı olur psg ile embabbe takası gündemde nasıl olurda barselona almaz bu adamı tam real madritlik oyuncu ingilterede çeseka moskovada çok iş yapar. fırey başgan fenevbahçe şampuan zuhahaha :):)

    4
    3
    yanıtYanıtla
    cimbomlu:

    Erzurum başkanı üzerine vazife olmayan işlere girmiş sonunda rezil olmuş

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Mapavrili:

    Fenerli değilim ama takımları gerçekten kötü oynuyor bir oyuncuya bağlamamak lazım durumu. Erzurum da beğenir beğenmez kimseyi ilgilendirmez adam başarılı olmaya başlayınca sanki vay be elimizden nasıl kaçırmışız mı diyecekler. Rizespor maçında savunma adına hiç birşey yoktu fenerde hucümda bir iki pozisyon vardı gerek kaleci gerek şansızlıkla kaçtı onlarda. Harun zaten kalecilik yapmadı.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    erz hoştır:

    Ulan biride demiyo ki sayın mevlüt doğan listendeki ilk beş forveti aldın mı? belkide gidip 10 . sıradaki forveti alıp geldi.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Kıranta:

    İleri geri konuşmayın adam hakkında,kötü futbolcu değil bu adam Şuan takım olarak kötü hiçbir futbolcu iyi görünmüyor fenerde..,kapalı savunmalara karşı etkisiz kalabilir ancak fener takım halinde saldırdığı zaman leblebi gibi gol atar bu adam özellikle tek vuruşları çok etkili olabilir..

    1
    4
    yanıtYanıtla
    GERÇEK FENERBAHÇELİ:

    böyle kazıklar yemek geleneksel oldu, her yıl 3-5 tane bunlardan almazsak olmaz, gelenek devam etmeli

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Kartalbaba:

    Yanlış anlaşılıyor ya bunu fener formalarının tanıtımında kullanmak için getirdiler yabancı olunca da geç top oyna dediler olay budur

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Sercan:

    başkla ne diyecekti comolli nin dolandırıcı ortakları işte. . yazıklar olsun ülkemizde bu işleri yapacak onlarca efsane topçular varken bunlardan medet bekliyoruz

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title