Haberler

    Fikret Orman Ailesiyle Birlikte Sokak İftarına Katıldı!

    Güncelleme:

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneğinin düzenlediği sokak iftarına ailesiyle birlikte katıldı.

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneğinin düzenlediği sokak iftarına katıldı. Orman, "Halkla bir araya geldik ve ailemle birlikte burada iftar yapıyoruz. Çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum." dedi.

    SİYAH BEYAZLI EKİBİN YÖNETİCİLERİ DE İFTARDAYDI

    Nişantaşı Şafak Sokak'ta 12'ncisi düzenlenen iftarda siyah-beyazlı kulübün yöneticileri Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse, Hüseyin Mican ve Metin Albayrak da yer aldı.

    "HALKLA BİR ARAYA GELDİK VE AİLEMLE BİRLİKTE İFTAR YAPIYORUZ"

    İftarda bir konuşma yapan Fikret Orman, Beşiktaş'ın halkın takımı olduğunu belirterek, "Halkla bir araya geldik ve ailemle birlikte burada iftar yapıyoruz. Çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum." diye konuştu.

    İFTARA YAKLAŞIK BİN KİŞİ KATILDI

    1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, Başkan Orman'a üzerinde kızlarının ve kendisinin fotoğrafının yer aldığı Azerbaycan yapımı bir halı hediye ederken, yöneticiler Hakan Özköse ve Metin Albayrak'a aileleri adına plaket verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda başkan Orman, siyah-beyazlı taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Metin Albayrak Hakan Özköse Fikret Orman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500

    Yorumlar (3)

    yahudimallarinaboykot:

    oruc tutuyormudur sizce kendileri

    0
    7
    yanıtYanıtla
    MURTAZA:

    Başkan Başkan ne güzel sahur programalrında tvlerde, camilerde görüntüleri olan böylesine değerli müslüman başkan ve futbolcular görmek ne güzel.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    dogan:

    Biz olayı tamamen yanlış anlamışız. İftar yemeğine ihtiyaç sahipleri davet edilir.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title